.

.

Линия изключване на камерата FC60-PO 360-градусова панорамна скоба за штативной на главата, основната стойка, държач за быстроразъемной плоча Arca RRS.

Линия изключване на камерата FC60-PO 360-градусова панорамна скоба за штативной на главата, основната стойка, държач за быстроразъемной

BGN 0.33

Наличност
На склад

FC60-PO 360-градусова Панорамна скоба за штативной на главата, основната стойка, държач за быстроразъемной плоча Arca RRS Изработен е от aerospace алуминий материал, технологичния процес за механична обработка с ЦПУ, гладка повърхност, изискан външен вид. Соответствуйте стандарт ARCA. Универсална скоба за монтаж с хоризонтални или вертикални канче. Диаметър 60 мм, той ще надмине всички затваряне на гнездото, за да пасва на PTZ. Силно усилия за определяне, функционален и издръжлив. Конструкция с бързо освобождаване, процеса на определяне на по-бърз и прочный7. Нов дизайн, потребителят може да демонтира целия титуляр и почистване на вътрешната част. Приложимо температурен диапазон : от -180 ° C до 1350 ° C, при напрежение на каботажните : 2400 Kp / 2,9 см. Устойчив на абразия, устойчиви на високи температури, не беля при изплакване, предотвратява электрохимическую корозия. Висока инжекция лазерна гравировальная скала, машина за висока точност ниво с по-голям диаметър. Дръжка с голям диаметър за по-комфортно усещане и по-дълготраен улавяне.

Опции за продукта

Свързани продукти