.

.

Статив-трипод за фотоапарати, 74 Статив за видео с мобилен телефон, фотоапарат, Тежкотоварни Висок Статив-трипод За фотоапарати, Професионални Улични огледално ста?

Статив-трипод за фотоапарати, 74 Статив за видео с мобилен телефон, фотоапарат, Тежкотоварни Висок Статив-трипод За фотоапарати,

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Лек и лесен за регулиране】 Обновен трапециевидный статив с предпазител възможност за сгъване на крилото, който в продължение на няколко секунди свободно се регулира от 19 "до 74" в съответствие с различни изисквания за височина, за различни условия на снимане и нуждите на сниманедокато в сгънат вид с дюза отстранява тя е само на 18 инча. компактен размер 19 инча за съхранение и тегло 3,15 килограм улесняват переноску, лесно можете да го вземете с вас където пожелаете с помощта на нашата лека пътна чанта за носене на статив. 【Трайно и стабилно хоризонтално】 Професионален гъвкав статив за фотоапарати и мобилни телефони осигурява сверхустойчивость на различен терен.Изображението е подравнен със сигурност не трябва да се притеснявате, че ръцете ви ще трепери, лесно и удобно за добра стрелба.Нескользящие гумени крачета и двойни губчатые накладки осигуряват надеждно сцепление и силно триене.По-дебела тръба прави статив, за по-устойчиво на усукване и не позволява да треперят.Постоянен кука за окачване на допълнителен товар, който може да е по-стабилно се поддържа. 【Статив, за всички камери и телефони】Допълнителни быстроразъемные плоча и закопчалка за телефон максимално повишаване на оперативната съвместимост.Стандартно козела стана определяне на 1/4 ", съвместим с всички камери (Nikon D3500, Fujifilm X-T200, Canon EOS 250 D, Olympus, Panasonic), slrs, уеб камери, компактни видеокамери, цифрови кинокамерами, шрайбпроектор, кольцевым светильником, оптични прицелами и бинокъл.Определяне на телефона на 360 ° е съвместимо с i Phone 14 13 12 11/11 Pro / XS Max / XS / XR / X /8 / 8 plus / Galaxy Note 9 / S10 / S20. 【 3-посочен панорамна корона със завъртане на 360 °】 Статив за компактни фотоапарати JOILCAN оборудван с устойчива гладка ергономична 3-позиционна панорамна глава : headlock, pan lock и tilt lock, която може да отговори на всички нужди на една вертикална, хоризонтална стрелба, стрелба отгоре и т. Можете свободно да регулирате ъгли за снимане на 360 °, снимане на 180 ° нагоре и надолу и портрети на 90 ° по вертикалата.Когато използвате канче и накланя по време на снимки или запис на видео статив осигурява отлична устойчивост и осигурява отлични плавни резултати. 【 Широко приложение】 Тежкотоварни 74-инчов статив за камера е подходяща за снимане на събития и визуални, като селфи, семейни портрети, партита, пътуване, туризъм, спорт, You Tube, видео блог, видео, онлайн срещи, на живо, запис на игри, видео за йога, навън с вятъра и други дейности в помещения и на открито.

Опции за продукта

Свързани продукти