.

.

Каишка за мобилен телефон Symbolife през рамо, Универсален Оплетена каишка за телефон ръчна изработка, презрамка за телефон на Ресни с накладки за телефон, Съвместим с ?

Каишка за мобилен телефон Symbolife през рамо, Универсален Оплетена каишка за телефон ръчна изработка, презрамка за телефон на Ресни

BGN 5.66

Наличност
На склад

【Каишка от ресни ръчна изработка за вашия телефон】 Благодарение на идеалното си баланс между функционалност и мода в съзнание, нашият стилен каишка от ресни осигурява постоянен достъп до вашия мобилен телефонОсвен това, добавете повече цвят и жизненост на телефона си, и дайте да ви е приятно настроение. 【Не блокира порт за зареждане】 Този презрамка за телефон подходящ за всякакъв своята практика за телефона с отвор за зареждане.Тампон дантела за мобилен телефон, за да не блокира порт за зареждане на телефона, така че да можете лесно да зареждате своя телефон по време на ползването му. 【Уникален цветен дизайн】 е Изработен от futon кабел, лек и преносим, може да се прилага в продължение на дълго време.Шнур за телефон от ресни е направен ръчно, замысловато клюки и вплетен в този красив и цветен модел. 【Лесна инсталация】 Поставете подсигурен накладку на калъф за мобилен телефон, както и през средата на отвора за зареждане и корпуса на телефона.Моля, обърнете внимание, че това не поддържа калъф за мобилен телефон с половини покритие. 【Широк спектър от приложения】 презрамка мобилен телефон е идеален за мобилни телефони, airpods, лични карти, работни карти, студентски билети, ключодържатели и т., Това е идеалният аксесоар за мобилен телефон за жени в ежедневния си живот.Каишка за телефон ръчна изработка от ресни.Перфектен баланс между функционалност и мода в съзнание, нашият стилен каишка-дантела от ресни осигурява постоянен достъп до вашия мобилен телефон.Каишка за мобилен телефон подходяща за мобилни телефони, airpods, лични карти, работни карти, студентски билети, ключодържатели и т. Този презрамка за телефон подходящ за всички чехлу за телефона с отвор за зареждане.

Опции за продукта

Свързани продукти