.

.

[2] Магнитно безжично зарядно устройство, съвместимо с MagSafe. Бързо и лесно зареждане. Работи с iPhone 12/13/14 серия.

[2] Магнитно безжично зарядно устройство, съвместимо с MagSafe. Бързо и лесно зареждане. Работи с iPhone 12/13/14 серия.

BGN 3.33

Наличност
На склад

Предназначен за IPHONE 14/13/12 : Съвместим с i Phone 14, i Phone 14 Pro, i Phone 14 Plus, i Phone 14 Pro Max, i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max, i Phone 13 mini, i Phone 12, i Phone 12 Pro, i Phone 12 Pro Max, i Phone 12 mini, Air Pods (3-то поколение), Air Pods Pro, Air Pods с калъф за безжичното зареждане (2-ро поколение), калъф за безжичното зареждане Air Pods и чехлами Mag Safe 2-PACK : Отлично решение за зареждане на няколко устройства на различни места в дома, в офиса или на път.СЪВМЕСТИМА С оригиналното зарядно устройство MAGSAFE : на същия размер и напълно взаимозаменяемый.Трябва да се използва с калъф, съвместим с Magsafe.БЪРЗА и ЛЕСНА безжична зареждане : тя ви позволява да играете игри, да гледате филми и видео записи, да се ползват социалните мрежи или да провеждате разговори във време удобно за зареждане на телефона. USB кабел-C с дължина 1 метър : Вграден USB кабел-C предлага бърз и удобен зареждане.За използване С калъф, съвместим с MAGSAFE : Ако калъф за вашия телефон, не е съвместимо с магнити или magsafe, моля, свалете го преди да бъдат заредени.Предназначен за IPHONE 14/13/12 : Съвместим с i Phone 14, i Phone 14 Pro, i Phone 14 Plus, i Phone 14 Pro Max, i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max, i Phone 13 mini, i Phone 12, i Phone 12 Pro, i Phone 12 Pro Max, i Phone 12 mini, Air Pods (3-то поколение), Air Pods Pro, Air Pods с калъф за безжичното зареждане (2-ро поколение), калъф за безжичното зареждане Air Pods и чехлами Mag Safe. 2-PACK : Отлично решение за зареждане на няколко устройства на различни места в дома, в офиса или на път.СЪВМЕСТИМА С оригиналното зарядно устройство MAGSAFE : на същия размер и напълно взаимозаменяемый.Трябва да се използва с калъф, съвместим с Magsafe.БЪРЗА и ЛЕСНА безжична зареждане : тя ви позволява да играете игри, да гледате филми и видео записи, да се ползват социалните мрежи или да провеждате разговори във време удобно за зареждане на телефона.

Опции за продукта

Свързани продукти