.

.

SOLUSTRE 1 бр. на Магнитното За Определяне на Мобилен Телефон За Кола Група за мобилен Телефон за Кола Магнитен Държач Телефон Кола Номер на Притежателя на Мобилен теле?

SOLUSTRE 1 бр. на Магнитното За Определяне на Мобилен Телефон За Кола Група за мобилен Телефон за Кола Магнитен Държач Телефон Кола Номер

BGN 3.24

Наличност
На склад

Притежател на чаша за мобилен телефон : въртене на 360 градуса, триъгълни точки, правят телефона по-устойчивиПоставка за мобилен телефон : Различни оригинален дизайн във формата на стъкло. Телефон рецепция с въртене на 360 градуса : Приложими модели : Повечето мобилни телефони на пазара.Стойка за телефон с мотоциклет : Различен дизайн във форма, стъкло, творчески и нови. Стойка за телефон, инсталиране на автомобил : Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване. стойка за съхранение. рафтове за съхранение.Пратката включва 1 х телефон стойка за автомобил, Особености -Размер : около 10,2x9,5x5 см стойка за телефон за мотоциклет. - Цвят : Сребрист скоба за мобилен телефон за кола.Кола за телефон Материал : ABS-Гравитационный държач за мобилен телефон. - Невидим аромат, управление с една ръка с помощта на комбинирана телефонна стелажи, инсталирани в превозно средство. - Приложими модели : Повечето мобилни телефони на пазара магнитен държач за телефон. - въртене на 360 градуса, триъгълни точки, правят телефона по-устойчива поставка за мобилен телефон. - Изработен от висококачествена материал за трайни и по-конкретно поставки за чаши след употреба на мобилен телефон. - Функции с дизайн във форма, стъкло, креативни и нова телефонна поставка с въртене на 360 градуса.Описание на продукта поставка за Чаши за мобилен телефон търсите професионален, но в същото време държач за телефон?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален притежателя на телефона да отговарят на вашите нужди. стойка за телефон за мотоциклет-това е един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти