.

.

Поставка за зарядно устройство Dongmet, съвместима с Apple Watch Серия 7 6 SE 5 4 3 2 1, док-станция за зареждане на iWatch (черен)

Поставка за зарядно устройство Dongmet, съвместима с Apple Watch Серия 7 6 SE 5 4 3 2 1, док-станция за зареждане на iWatch (черен)

BGN 2.00

Наличност
На склад

【СЪВМЕСТИМОСТ 】 Съвместим с Apple Watch Серия 7, Серия 6, Series SE, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1 (45 мм 44 мм 42 мм 41 мм 40 мм и 38 мм) и е съвместима с режим на Apple Watch NIGHTSTAND, 【Премия силикон 】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, подобрява стабилността и защитава вашето устройство от надраскване. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Просто сложете часовника на поставка, за да заредите им; Модел ивица в долната част на каботажните увеличава триенето и подобрява противоскользящий ефект.Можете да защитите корпус Apple Watch от изпадане. 【Док-станция за зареждане на IWATCH】 за цел да зареждате и показване на Apple Watch максимално удобни, изпълнителка на ролята на прикроватной нощни шкафчета или настолна док-станция, която държи здраво зарядно устройство за часа на място и осигурява точност кабел. 【Осъществяване】 Само 1 х поставка, кабел за зареждане и i Watch в комплекта не са включени. 【СЪВМЕСТИМОСТ 】 Съвместим с Apple Watch Серия 7, Серия 6, Series SE, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1 (45 мм 44 мм 42 мм 41 мм 40 мм и 38 мм) и е съвместима с режим на Apple Watch NIGHTSTAND,. 【Премия силикон 】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, подобрява стабилността и защитава вашето устройство от надраскване. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Просто сложете часовника на поставка, за да заредите им; Модел ивица в долната част на каботажните увеличава триенето и подобрява противоскользящий ефект.Можете да защитите корпус Apple Watch от изпадане. 【Док-станция за зареждане на IWATCH】 за цел да зареждате и показване на Apple Watch максимално удобни, изпълнителка на ролята на прикроватной нощни шкафчета или настолна док-станция, която държи здраво зарядно устройство за часа на място и осигурява точност кабел. 【Осъществяване】 Само 1 х поставка, кабел за зареждане и i Watch в комплекта не са включени.Лесен за употреба.При инсталиране на магнитното зарядно кабел Apple просто просуньте USB-край на USB дупка и дърпайте кабела, докато кабел за зареждане край няма да влезе вълни в стойка.

Опции за продукта

Свързани продукти