.

.

INTBUYING Тежкотоварни Корпуса на филтъра за вода С корпус за пречистване на вода на цялата къща от неръждаема стомана 304 -10 инча Филтър 1 инч NPT, Вход и изход с група и с г?

INTBUYING Тежкотоварни Корпуса на филтъра за вода С корпус за пречистване на вода на цялата къща от неръждаема стомана 304 -10 инча Филтър

BGN 0.67

Наличност
На склад

✨【????-??????? ????????】 Този корпус е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с дебелина mm, устойчиви на корозиятемпературна устойчивост, устойчивост на натиск, добрата износоустойчивост. ✨【????? ?? ???????????】 Това сверхпрочный корпуса на филтъра, създаден за налягане 72 gbp / кв. инча, за филтриране на ръжда, частици скала или други примеси.Идеален за филтриране само на дома, кухненски мивки, вода търговска цел, обработка на промишлени течности, обществено хранене и системи за овлажняване. ✨【???? ???????????】 Дизайнът на продукта е проста, удобна за използване, подходящ за 10-инчов касети с двойно отворен край (DOE), входно и выпускное дупка с диаметър 1 инч NPT.Включва инструменти за монтаж на стена и щифт за гаечен ключ.ТОЗИ ПРОДУКТ ПРЕДСТАВЛЯВА САМО КОРПУСА НА ФИЛТЪРА. ✨【???? ??????????】 С максимална сила и издръжливост. Максимална температура : 200℉/97 ℃, максимално работно налягане : 72 gbp/кв. Максимална скорост на потока : 6 GPM. Предназначени за високо налягане и гореща/ студена вода. ✨【???? ????????????】 С помощта на множество аксесоари корпуса на филтъра се инсталира лесно и може да се управлява от един човек.Пратката включва : 1 * корпус, филтър от неръждаема стомана, 1 * скоба, 1 * ключов ключ.Тегло : 4,07 паунда. ✨【????-??????? ????????】 Този корпус е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с дебелина mm, устойчиви на корозия.температурна устойчивост, устойчивост на натиск, добрата износоустойчивост. ✨【????? ?? ???????????】 Това сверхпрочный корпуса на филтъра, създаден за налягане 72 gbp / кв. инча, за филтриране на ръжда, частици скала или други примеси.Идеален за филтриране само на дома, кухненски мивки, вода търговска цел, обработка на промишлени течности, обществено хранене и системи за овлажняване. ✨【???? ???????????】 Дизайнът на продукта е проста, удобна за използване, подходящ за 10-инчов касети с двойно отворен край (DOE), входно и выпускное дупка с диаметър 1 инч NPT.

Опции за продукта

Свързани продукти