.

.

Калъф KEXAAR за iPhone 14 Plus, Сладък калъф за iPhone 14 Plus с цветя за Момичета, Женски Прозрачен Цветен Модел, Дизайн с Черни Кружевными цветя, Твърда делото, Мека Броня, устойчи?

Калъф KEXAAR за iPhone 14 Plus, Сладък калъф за iPhone 14 Plus с цветя за Момичета, Женски Прозрачен Цветен Модел, Дизайн с Черни Кружевными

BGN 1.67

Наличност
На склад

[Съвместимост] : Специално предназначени за i Phone 14 Plus (6,7 инча)Не е съвместим с i Phone 14 (6,1 инча) / i Phone 14 Pro (6,1 инча) / i Phone 14 Pro Max (6,7 инча). [Неща] Висококачествен гъвкав термопластичен полиуретан (TPU) и технология на ДЗП осигуряват ярък печат и никога не изчезват.Специален сладък дизайн, гладка на допир.Траен, [Работи с безжично зареждане]. [Лесен достъп] Безшевни дизайн силует за динамика, екран, камера и портове.Лесен достъп до всички портове и конектори с лесно натискане на гъвкави бутони. [Защита на камерата и на екрана] Повдигна перваза на камерата и на перваза на екрана предпазват плоски повърхности от надраскване. [180 дни, 100% Гаранция за връщане на парите] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, и ако търсите подобен калъф за други модели, моля, погледнете в нашия магазин. [Съвместимост] : Специално предназначени за i Phone 14 Plus (6,7 инча).Не е съвместим с i Phone 14 (6,1 инча) / i Phone 14 Pro (6,1 инча) / i Phone 14 Pro Max (6,7 инча). [Неща] Висококачествен гъвкав термопластичен полиуретан (TPU) и технология на ДЗП осигуряват ярък печат и никога не изчезват.Специален сладък дизайн, гладка на допир.Траен, [Работи с безжично зареждане]. [Лесен достъп] Безшевни дизайн силует за динамика, екран, камера и портове.Лесен достъп до всички портове и конектори с лесно натискане на гъвкави бутони. [Защита на камерата и на екрана] Повдигна перваза на камерата и на перваза на екрана предпазват плоски повърхности от надраскване. [180 дни, 100% Гаранция за връщане на парите] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, и ако търсите подобен калъф за други модели, моля, погледнете в нашия магазин.Спецификация : Материал : Изработен е от висококачествен поликарбонат (PC) и термопластичен полиуретан (TPU) Съвместима модел : За i Phone 14 Plus екран 6,7 инча Характеристики : Пълна защита на 360 °, повдигна ръба на предната част на корпуса на 1,2 мм, за по-добра и сигурна защита на i Phone.

Опции за продукта

Свързани продукти