.

.

2020 2021 Tesla Model Y Кутии-Организаторите за съхранение в Задния багажника с Капак, Странични Защитни Пакети За съхранение, Кутии за съхранение на Модели на Y (5-местен) инт?

2020 2021 Tesla Model Y Кутии-Организаторите за съхранение в Задния багажника с Капак, Странични Защитни Пакети За съхранение, Кутии за

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Не е подходящ за модели на Y, определена след юли 2022 г】 Размерът на покрива, от дясно се е променило, ние изготовим капак за завода в Остин / Фремонте 16 ноември, тя ще стартира в средата на декември.Уверете се, че е подходящ за всички модели 2022 Y. Ако откриете, че подходяща капачка да не е подходяща, моля, незабавно се свържете с нас по електронната поща, да предоставят на всеки клиент най-доброто следпродажбено обслужване. 【Индивидуален дизайн】 Специално проектирани странични чекмеджета за съхранение в задния багажника за Tesla Model Y. Са съвместими с Tesla model Y 2020 2021. (Внимание : те са подходящи само за 5-местен модел Y. 【Увеличете пространството за съхранение на】 Кутии за съхранение може да се използва отделно за мокри, мръсни или по-малки елементи, като например чадъри, маратонки или инструменти за ремонт на автомобили.Съответните мокет покритие на капака разширява пространство в товарния отсек и предотвратяване на пързалка елементи на дълбоки вдлъбнатини, поддържане на багажника Tesla Model Y спретнато и организираната. 【Лесен монтаж и почистване на】 Кутии за съхранение на Tesla Model Y може да се вгради директно в канала, без инструменти.Също така е много лесно да се извадят за почистване или за достъп. 【Защита от сблъсъци и изкълчвания】 и Двете организатор на задния багажник плътно към странично пазам, за да избегнете трафика или шума.Висококачествени материали TPE намалява сблъсък и защита на предмети вътре в кутии.

Опции за продукта

Свързани продукти