.

.

Обувки за кучета Gawwapet, Дишащи Обувки за кучета със светлоотразителни ивици, Здрава устойчива на плъзгане подметка, 4 бр./компл. за Малки, Средни и Големи Кучета

Обувки за кучета Gawwapet, Дишащи Обувки за кучета със светлоотразителни ивици, Здрава устойчива на плъзгане подметка, 4 бр./компл.

BGN 0.33

Наличност
На склад

[За малки кучета средни] Тези обувки за кучета имат 8 размерМожете да изберете един от тях за любимата си куче след измерване на ЛАПИТЕ на вашето куче.Ние препоръчваме пускането му, след като подстрижете ноктите на вашето куче.И изберете размер по-малки. [Дишащи и удобни] Приятна за кожата дишаща найлонова кърпа.Меки кучешки обувки за лапи, така че те могат да се използват в закрити помещения или на открито, в жега и студ, в мокри и сухи условия.Избягвайте остри шипове и горещите пътища.Ефективно предпазва кучешки ЛАПИ от висока температура, камъни, стъкло и други наранявания. [Мини и светлоотразителни въжета] Ходила пинеток за кучета, изработени от нескользящего материал за увеличаване на триене.Обувките са изработени от светоотражающего материал, което прави разходка през нощта е по-безопасна. [За топла настилка и паркет] Както на закрито, така и на улицата, тези обувки за кучета отлично се вписват кучето си.Предпазва дървен под, да не позволява на кучето да се промъкнат в нея.Удебелена подметка, подходящи за разходки на кучетата, разходки и други видове спортове на открито. [Обслужване на клиенти] : размерите се основава на вътрешния диаметър на обувки и се измерва ръчно, моля се допуска малка грешка в размера.Можете да се свържете с нас за всякакви въпроси относно продуктите и услугите по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, можете да направите покупка с увереност. [За малки кучета средни] Тези обувки за кучета имат 8 размер.Можете да изберете един от тях за любимата си куче след измерване на ЛАПИТЕ на вашето куче.Ние препоръчваме пускането му, след като подстрижете ноктите на вашето куче.И изберете размер по-малки. [Дишащи и удобни] Приятна за кожата дишаща найлонова кърпа.Меки кучешки обувки за лапи, така че те могат да се използват в закрити помещения или на открито, в жега и студ, в мокри и сухи условия.Избягвайте остри шипове и горещите пътища.Ефективно предпазва кучешки ЛАПИ от висока температура, камъни, стъкло и други наранявания.

Опции за продукта

Свързани продукти