.

.

Наздраве, 3 опаковки Щенячьих Дъвчащи играчки за никнене на млечни зъби при малките Кученца, Играчки за никнене на млечни зъби при малките Кученца, Почистват се зъб?

Наздраве, 3 опаковки Щенячьих Дъвчащи играчки за никнене на млечни зъби при малките Кученца, Играчки за никнене на млечни зъби

BGN 0.67

Наличност
На склад

?? Тези играчки за никнене на млечни зъби за кученца подходящи за кучета с тегло от 2 до 18 кгТой облекчава болката и тревогата по време на никнене на млечни зъби, и подпомага здравословния растеж на зъбите.И можете да поддържате кучето си далеч от обувки и мебели, за да се избегне разрушаването на къщата. ? Играчки за кучета за малки кучета, имат 360-градусные напълно затворени изпъкнали точки местни зъби, общо 578 изпъкнали точки, височина изпъкнали точки висока, и коренните зъби домашни любимци имат добър ефект.Почиствайте зъбен камък за кучета във всички посоки, предотвращайте заболявания на зъбите и поддържане на здравето на устната кухина.Нека кучетата ще блестящи добри зъби. ?Детски играчки за дъвчене за кученца Произведени от гума, подходящи за дъвчене и няма да навредят на зъбите на вашето кученце.Кученцето не изпитват болки във венците при използване, което го кара да се влюбиш в това. ??Детски играчки за дъвчене за кученца при прорезывании зъбите са лесни за почистване с вода. ??Можете да използвате играчки за малки кученца, за да си взаимодействат с кучето си, да се повиши интереса на интерес куче, да развият неговата интелигентност, да се упражнява, за кучето повече грижи и да я прави по-умни. ?? Тези играчки за никнене на млечни зъби за кученца подходящи за кучета с тегло от 2 до 18 кг.Той облекчава болката и тревогата по време на никнене на млечни зъби, и подпомага здравословния растеж на зъбите.И можете да поддържате кучето си далеч от обувки и мебели, за да се избегне разрушаването на къщата. ? Играчки за кучета за малки кучета, имат 360-градусные напълно затворени изпъкнали точки местни зъби, общо 578 изпъкнали точки, височина изпъкнали точки висока, и коренните зъби домашни любимци имат добър ефект.Почиствайте зъбен камък за кучета във всички посоки, предотвращайте заболявания на зъбите и поддържане на здравето на устната кухина.Нека кучетата ще блестящи добри зъби. ?Детски играчки за дъвчене за кученца Произведени от гума, подходящи за дъвчене и няма да навредят на зъбите на вашето кученце.

Опции за продукта

Свързани продукти