.

.

Да сте виждали Скоро Дрехите My Ball Dog, Риза, Жилетка с Принтом за Малко по-Големи Кучета, Тениски, Дрехи за малки Кученца (Малки, Blue01)

Да сте виждали Скоро Дрехите My Ball Dog, Риза, Жилетка с Принтом за Малко по-Големи Кучета, Тениски, Дрехи за малки Кученца (Малки,

BGN 5.60

Наличност
На склад

[Характеристики] : За кучета 6-78 инча, облекло за кучета, облекло за кучета, риза за малки кученца, жилетка със забавна принтом за кучета, малки ризи за по-големи кучета, подарък за кучета [Подаръци] : Това е добър подарък за вашето кученце, мисля, че си момче и момиче също се радвате на този подарък. [Материал] : Дишаща материя, която е мека и удобна, лека, приятна в чорап. [Случаи] : Скъпа спортна риза, ежедневни спортни занимания в дома и на открито ще ви помогнат да запазите вашето куче чисти и спретнати. [Внимание] : Моля, потвърдете на размера преди да поръчате.Тъй като различни компютри и телефони показват цветовете по различен начин, цвят някои дрехи може да се различават малко от изображението, благодаря.Може да се пере в машина със същия цвят в студена вода и се разгражда до пълно изсъхване. [Характеристики] : За кучета 6-78 инча, облекло за кучета, облекло за кучета, риза за малки кученца, жилетка със забавна принтом за кучета, малки ризи за по-големи кучета, подарък за кучета. [Подаръци] : Това е добър подарък за вашето кученце, мисля, че си момче и момиче също се радвате на този подарък. [Материал] : Дишаща материя, която е мека и удобна, лека, приятна в чорап. [Случаи] : Скъпа спортна риза, ежедневни спортни занимания в дома и на открито ще ви помогнат да запазите вашето куче чисти и спретнати. [Внимание] : Моля, потвърдете на размера преди да поръчате.Тъй като различни компютри и телефони показват цветовете по различен начин, цвят някои дрехи може да се различават малко от изображението, благодаря.Може да се пере в машина със същия цвят в студена вода и се разгражда до пълно изсъхване.Имам две кучета и три котки, и аз ги обичам.Те са с мен от много години.Най-дълъг е бил на осем години, а най-кратко - три години.Тези космати момчета, не само приятелите ми, но и моите роднини.Weokwock вече много години се занимава с производство на дрехи за хора и домашни любимци в Китай.Ние полагат неуморни усилия за създаване на по-удобни дрехи за домашни любимци и техните собственици, и сега ние носим добрите стоки на приятели по целия свят.

Опции за продукта

Свързани продукти