.

.

RC GearPro Ретро Дизайн, Уютна Зимно Яке за Кучета, Жилетка, Топли Дрехи за домашни любимци, Облекло 6 цвята, с Отвор за Колан за Средни, Големи, Малки Кучета (S, Orange)

RC GearPro Ретро Дизайн, Уютна Зимно Яке за Кучета, Жилетка, Топли Дрехи за домашни любимци, Облекло 6 цвята, с Отвор за

BGN 1.33

Наличност
На склад

1 Палто за кучета в ретро стил - С мек и топъл вътрешен слой, водоустойчиви покрития външен слой, обков около корема, благодарение на които козината е много лесно да се коригира, да се облича и да стреля.Еластична тъкан около яката не обтягивает. Материал - полиестер + памук в сгъвката.Тя е дебела, здрава, лека и приятна за носене кучета студено през зимата или есента.Кърпа е изработена от еластичен памук, лесно се перат. Предимство светоотражающей ленти : тази яке за кучета затопля вашия любим домашен любимец в студено време и е безопасна и видима за автомобили, мотори през нощта или в тъмно място, запазва топлината и сигурността едновременно. Диапазони и случаи - Подходящ за повечето малки, средни и големи кучета, като Теди, чихуахуа, Бийгъл, пудел, булдог, шнауцер, лабрадор, голдън ретривър и т., за всички дейности на открито на закрито. Лесно се побира и се отстранява : Лесно се побира с помощта на напълно регулируеми ремъци.Кучето не само на топлинна енергия, тя също изглежда страхотно в тази модни дрехи. закопчалка на шията и тялото за добър за засаждане. Палто за кучета в ретро стил - С мек и топъл вътрешен слой, водоустойчиви покрития външен слой, обков около корема, благодарение на които козината е много лесно да се коригира, да се облича и да стреля.Еластична тъкан около яката не обтягивает. Материал - полиестер + памук в сгъвката.Тя е дебела, здрава, лека и приятна за носене кучета студено през зимата или есента.Кърпа е изработена от еластичен памук, лесно се перат. Предимство светоотражающей ленти : тази яке за кучета затопля вашия любим домашен любимец в студено време и е безопасна и видима за автомобили, мотори през нощта или в тъмно място, запазва топлината и сигурността едновременно. Диапазони и случаи - Подходящ за повечето малки, средни и големи кучета, като Теди, чихуахуа, Бийгъл, пудел, булдог, шнауцер, лабрадор, голдън ретривър и т., за всички дейности на открито на закрито. Лесно се побира и се отстранява : Лесно се побира с помощта на напълно регулируеми ремъци.Кучето не само на топлинна енергия, тя също изглежда страхотно в тази модни дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти