.

.

Дюрометр по шор HFBTE Двухигольный Аналогов метър твърда гума, с обхват на измерване от 10 до 90 HA за обикновена каучук, Синтетичен каучук, Вулканизиран каучук с Мека гу?

Дюрометр по шор HFBTE Двухигольный Аналогов метър твърда гума, с обхват на измерване от 10 до 90 HA за обикновена каучук, Синтетичен

BGN 1.00

Наличност
На склад

▲ (1) Лесна употреба : Лесно управлениеСтрелката сочи, удобно ли е на потребителя да чете. ▲ (2) с Висока точност : Подходящ за професионално тестване. ▲ (3) Лесно да носите със себе си : дизайн на ръкохватката, малка и проста опаковка за по-удобно носене. ▲(4) Вид И се прилага към обикновена гума, синтетическому каучуку, вулканизирана гума, мека гума, кожа, воску и т. ▲ (5) тестер твърдост по шор А широко се използва за определяне на твърдостта на пластмасата средна и ниска твърдост, различни гуми.Тестер твърдост по Шор А широко се използва за определяне на твърдостта на пластмасата средна и ниска твърдост, различни гуми.Този тестер твърдост отговаря на нормите GB/T531-99, GB2411-80, hg/t2489-93, JJG304-2003. Не е необходимо да гледате стойност в реално време, в зависимост от промяната на ъгъла на измерване.Докато се извършва измерване, управляван от показалеца се намира директно върху цифрова скала за измерване за по-удобно четене и грешка, дължаща се на промяна на ъгъла на наблюдение, се елиминира.Тип А : приложим към обикновените гуми, синтетическому каучуку, вулканизирана гума, мека гума, кожа, воску и т. на Иглата показва, удобството за четене от потребителя, висока точност.Конструкция ръкохватка, удобна за носене. Размери : 115 x 60 x 25 мм Тегло : 0,16 кг. Поставете пробата върху твърда повърхност, дръжте тестер твърдост, така че лентата твердомера е под ъгъл към оператор, и се намъкнали в иглу на разстояние не по-малко от 12 мм от повърхността на изпитвания образец.Постоянно вдавливайте тестер твърдост в пробата, докато прижимная лапка и проба няма да влезе в пълен контакт, и ведомая иглата ще остане на цифровата скала на този тест, докато определяне винт-няма да се сменят, за да се върне към нулева стойност.Всеки образец трябва да бъдат тествани за не по-малко от 5 пъти, а разстоянието между всяка контролна точка трябва да бъде не по-малко от 6 mm. След теста вземете средната стойност (разстоянието между точките на измерване микропористого материал е не по-малко от 15 мм).Стрелка твердомера трябва да сочи към нулева позиция в свободно състояние.Ако показалецът леко се отклонява от нулева позиция, може да отслаби битумен винта в горния десен ъгъл и завъртане на рамка, за да приведе в съответствие показалеца твердомера в нулево положение.Натиснете тестер твърдост към плоска чиния, така че да торцевая повърхността на затягащите закрепване и се озова в тясно сътрудничество с долната повърхност на определяне на крака.В това време показалецът трябва да бъде в интервала от 100 ± 1 градус.Ако стрелката не се намира на около 100 ± 1 градус, тестер твърдост не може да се използва.При проверка на нулево положение твердомера тип D за изпитване трябва да се използва специален твърд измервателен блок.Ако стъклена плоча, се използва непосредствено за контрол, определяне на болт твердомера да навреди на повърхността на стъклена плоча, което ще доведе до неточност на резултатите от контрол.

Опции за продукта

Свързани продукти