.

.

TEHAUX 8 Бр. Foot Ключ Светлина Електрически Ключ Кръг Foot Ключ Светлина вземе подножието на Педала за Управление на включването-выключением светлина Foot Switch Foot Ключ за ла?

TEHAUX 8 Бр. Foot Ключ Светлина Електрически Ключ Кръг Foot Ключ Светлина вземе подножието на Педала за Управление на включването-выключением

BGN 56.21

Наличност
На склад

КРАК КЛЮЧА за ПОДОВО ОСВЕТЛЕНИЕ - широко се използва като ключове за захранване на различни осветителни тела, електрически уредиПРЕКЪСВАЧ ПЕДАЛЬНОЙ ЛАМПИ - Ключа е безопасен, надежден и е трайна.КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ БУТОН ПРЕКЪСВАЧ - може да се управлява на ръка или крак.КЛЮЧА за ЛАМПАТА - Произведен от материал, устойчив и полезно.КЛЮЧА за лампата - Произведен от материал, устойчив и полезно.Пратката включва 8 x foot switch Характеристики -Удобно управление настолна лампа, торшером и т. Вграден foot ключ на лампата. - Ключа е сигурна, надеждна и дълготрайна подмяна на прекъсвач педального осветление. -Цвят : Бял, черен, прозрачни аксесоари за подови тела. - Конструкция на продукта е проста, че е много подходящ за семейства и компании при използване на крупномасштабном пода ножном ключа. - Моля, и относящий към околната среда содружественный преминаването на светлината на педала на краката материал PP. - Номинално напрежение : 125/250 (В) етаж лампа. -Материал : foot ключ за осветление от полипропилен.98in натискане на бутон на ключа. - Работна честота : 20000 (пъти/ час) Кръгли ножных ключове светлина. - Те могат да управляват краката или ръцете.Лесен за използване и монтаж. - Номинален ток : 1/2 (A) foot ключ за лампа.Описание на продукта Притискателния ключ с педал Този продукт представлява самостоятелно блокиране на преминаването с кръгла педал, който може да се управлява крака или ръце.Foot притискателния прекъсвач Е чудесен избор за леката промишленост, офис и много други приложения.foot ключ светлина на Ключа сигурно, надеждни и трайни.foot switch управление на включването-выключением светлина е Лесен за използване и монтаж.

Опции за продукта

Свързани продукти