.

.

Meprotal 2 комплект Пръстен за абажура САМ Барабанное Пръстен на Тавана Лампа Рамка на Притежателя на Абажура Кръгъл Метален Пръстен Поддръжка на Инсталация Пръстен П?

Meprotal 2 комплект Пръстен за абажура САМ Барабанное Пръстен на Тавана Лампа Рамка на Притежателя на Абажура Кръгъл Метален

BGN 3.00

Наличност
На склад

?【Материал】 Изработен от тънък железен материал, скоба абажура е различна устойчивост на корозия, здравина и практичност ?【Технически характеристики】 Диаметър : 7,87 инча; Дебелина : 3-4 mm. ?【Проста структура】 Елегантен и лесен за избора, може да се използва с повечето лампи и фенери. ?【Прилагането на】 Подходящ за аксесоари за самостоятелно осветление, за настолна лампа, настолни лампи, полилеи и др ?【Предпоставка включва】 2 бр. пръстен за абажура с поставка. ? Добре дошли в магазин Meprotal? Оставете ни съобщение, ако имате някакви проблеми с качеството на продуктите, ние ще ви отговорим възможно най-скоро (обикновено в рамките на 48 часа). ✨Характеристики✨ Елегантен и лесен за избора, може да се използва с повечето лампи и фенери.Можете да залепите на любимата си тъкан или цветна хартия и външен пръстен на абажура, за да направите своя собствена лампа.Той е подходящ за проекти лампи САМ, като семейство, ресторант, кафе и така нататък.Той се различава стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, е прост и лесен за инсталиране. ✨Технически характеристики✨ Материал : желязо Цвят : бял Диаметър : 7,87 инча Дебелина 3-4 мм Тегло : 7,64 грама/2 комплекта ✨ съдържание на Пакета✨ Пръстен за абажура от 2 теми със стойка ? Забележки : поради ръчно измерване се допуска разлика до 1-2 мм, благодаря!Нашите цифрови изображения максимално точни.Поради разлика между дисплея и осветление цвят малко по-различно.

Опции за продукта

Свързани продукти