.

.

Alipis 140 бр. за коса и Дебели Офис, Лента за Обвързване на Насипни Пръстени, Консумативи, Чанта за пари, Банкноти, Удобна Лента, Детски лента: Многофункционални оранжев?

Alipis 140 бр. за коса и Дебели Офис, Лента за Обвързване на Насипни Пръстени, Консумативи, Чанта за пари, Банкноти, Удобна Лента, Детски

BGN 16.04

Наличност
На склад

Движещи се дъвка : Ярки цветове може да ви даде добро визуално впечатлениеТова е много полезно за вас.Практически дъвка : голямото Им количество, което може да отговори на вашите ежедневни нужди.Еластичен материал осигурява добра еластичност.Универсални гумени ленти : Благодарение на гладка повърхност ще получите комфортно усещане за докосване, достатъчно безопасна за ежедневна употреба.Гумени пръстени за офис.Еластични ластици : Изработени от висококачествени материали и може да се използва в продължение на дълго време.Резиночки за пръстените : Можете да изпратите тази резиночку на своите приятели, тя е много практичен и удобен за употреба.Многофункционални Еластични гумени ленти.Движещи се дъвка : Ярки цветове може да ви даде добро визуално впечатление.Това е много полезно за вас.Практически дъвка : голямото Им количество, което може да отговори на вашите ежедневни нужди.Еластичен материал осигурява добра еластичност.Универсални гумени ленти : Благодарение на гладка повърхност ще получите комфортно усещане за докосване, достатъчно безопасна за ежедневна употреба.Гумени пръстени за офис.Еластични ластици : Изработени от висококачествени материали и може да се използва в продължение на дълго време.Резиночки за пръстените : Можете да изпратите тази резиночку на своите приятели, тя е много практичен и удобен за употреба.Многофункционални Еластични гумени ленти.Пратката включва 70 х каучук Особености -Цветовете са ярки и те също са добро украшение.Това може добре да се обвърже вашите неща. -Цвят : оранжев Размер : 16,00 X0,60 X0,15 см /6,29 X0,24 X0,06 инча -може да Ги използва за обвързване на косата или фиксиране на дребни предмети.Малък размер, ниско тегло и лесна за осъществяване. -Може да се използва за свързване на офис консумативи, кошчета за боклук, папки, мебели, занаяти собствените си ръце, в ежедневния живот. -Голямо Количество, че да отговарят на вашите ежедневни нужди.Еластичен материал осигурява добра еластичност.

Опции за продукта

Свързани продукти