.

.

Кабел BoxWave, който е съвместим с LeTV Y1 Pro (кабел от BoxWave) - устройство за превключване на USB порт-C A (комплект от 2 теми), преносим ключодържател USB Type-C USB OTG за LeTV Y1 Pro - Шиферн?

Кабел BoxWave, който е съвместим с LeTV Y1 Pro (кабел от BoxWave) - устройство за превключване на USB порт-C A (комплект от

BGN 3.00

Наличност
На склад

? [СЪВМЕСТИМОСТ] Кабел Box Wave е съвместим с Le TV Y1 Pro С помощта на универсален и стандартен протокол за USB Type-C OTG, устройство за смяна на портове ПРЕВРЪЩА вашия USB порт Type-C в традиционен порт USB Type-А. Сега той е съвместим с вашата мишка, клавиатура, USB-карам или всеки друг стандарт, USB-устройство.Възможностите са безкрайни!. ? [КОМПАКТЕН] Тези малки портшезы имат дължина от само 1,25 инча, идеален за пътуване и лесно съхранение!. ? [ПРЕНОСИМИ] Компактен размер преносимо устройство в комбинация с универсален USB порт и допълнителен монтиране на ремешке (включени в комплекта) го правят идеален спътник за пътуване!. ✌ [ДВЕ е по-ДОБРЕ, отколкото ЕДИН] Ние знаем колко неприятно може да се загуби важна инвестиция за вашите устройства!Ето защо, този продукт се предлага в опаковки от по ДВЕ парчета, че никога не сте го пропуснали, когато той ви е най-необходим.Споделете един от тях с приятеля си или се оставят за черни дни. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] С помощта на обикновен plug-in, можете да прехвърляте ДАННИ с флаш устройство, компютър или какъвто и USB-съвместими устройства за вашия Y1 Pro!. ? [СЪВМЕСТИМ] Кабел Box Wave е съвместим с Le TV Y1 Pro. С помощта на универсален и стандартен протокол за USB Type-C OTG, устройство за смяна на портове ПРЕВРЪЩА вашия USB порт Type-C в традиционен порт USB Type-А. Сега той е съвместим с вашата мишка, клавиатура, USB-карам или всеки друг стандарт, USB-устройство.Възможностите са безкрайни!. ? [КОМПАКТЕН] Тези малки портшезы имат дължина от само 1,25 инча, идеален за пътуване и лесно съхранение!. ? [ПРЕНОСИМИ] Компактен размер преносимо устройство в комбинация с универсален USB порт и допълнителен монтиране на ремешке (включени в комплекта) го правят идеален спътник за пътуване!. ✌ [ДВЕ е по-ДОБРЕ, отколкото ЕДИН] Ние знаем колко неприятно може да се загуби важна инвестиция за вашите устройства!Ето защо, този продукт се предлага в опаковки от по ДВЕ парчета, че никога не сте го пропуснали, когато той ви е най-необходим.Споделете един от тях с приятеля си или се оставят за черни дни. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] С помощта на обикновен plug-in, можете да прехвърляте ДАННИ с флаш устройство, компютър или какъвто и USB-съвместими устройства за вашия Y1 Pro!.

Опции за продукта

Свързани продукти