.

.

Кожена мъжка чанта SLATIOM Crazy Horse, Чанта през рамо, Мъжка Бизнес чанта за лаптоп, Мъжки чанти (Цвят: A, Размер: One Size)

Кожена мъжка чанта SLATIOM Crazy Horse, Чанта през рамо, Мъжка Бизнес чанта за лаптоп, Мъжки чанти (Цвят: A, Размер: One Size)

BGN 14.19

Наличност
На склад

Памук, Кожа, ПолиестерДържава, както е посочено друго.Може да се сложи на отдаване, банкови карти, документи и т. е Добра обобщение пожитков, спокоен живот.В него могат да се съхраняват на компютри, документи и т., Подходящ за дейност, офис и свободното време.Материал : Подплата от полиестер и памук.Памук, Кожа, Полиестер.Държава, както е посочено друго.Може да се сложи на отдаване, банкови карти, документи и т. е Добра обобщение пожитков, спокоен живот.В него могат да се съхраняват на компютри, документи и т., Подходящ за дейност, офис и свободното време.Материал : Подплата от полиестер и памук.Може да се сложи на отдаване, банкови карти, документи и т. е Добра обобщение пожитков, спокоен живот.В него могат да се съхраняват на компютри, документи и т., Подходящ за дейност, офис и свободното време.Материал : Подплата от полиестер и памук.Пакетът включва : 1 * Чанта. Забележка : Може да има малка разлика в цвета се дължи на осветление.И за ръчно измерване на размера може да бъде грешка в 1-3 виж Тези данни са само за справка, моля, разберете.

Опции за продукта

Свързани продукти