.

.

Аудиокорд Shanrya XLR, устойчив на разтягане Микрофон на кабел от 6,5 mm от мъжете, за жената, за Миксер за гласова тръба (дълга пружинен кабел от мъжа към жената, на 20 метра)

Аудиокорд Shanrya XLR, устойчив на разтягане Микрофон на кабел от 6,5 mm от мъжете, за жената, за Миксер за гласова тръба (дълга пружинен

BGN 9.13

Наличност
На склад

Приложим за разнообразни оборудване, такова като микрофон, видео рекордер, миксер, аудио, усилвател и т От твърди материали, отлично качество на изработката, диаметър до 6,5 мм по-дълъг живот.Чист поток меднения, прехвърляне на безразрушителен качество на звука, даряващо ви с добри впечатления.Блокирани жило от чиста мед и екранировка слой от чиста мед с висока плътност се използват за възстановяване на по-голямо количество на детайли на звука.Отвън е изработен от високо найлон мрежа, която плътно увита обвивка от TPE, който е здрав и устойчив на удължаване.Приложим за разнообразни оборудване, такова като микрофон, видео рекордер, миксер, аудио, усилвател и т. От твърди материали, отлично качество на изработката, диаметър до 6,5 мм по-дълъг живот.Чист поток меднения, прехвърляне на безразрушителен качество на звука, даряващо ви с добри впечатления.Блокирани жило от чиста мед и екранировка слой от чиста мед с висока плътност се използват за възстановяване на по-голямо количество на детайли на звука.Отвън е изработен от високо найлон мрежа, която плътно увита обвивка от TPE, който е здрав и устойчив на удължаване. Приложим за разнообразни оборудване, такова като микрофон, видео рекордер, миксер, аудио, усилвател и т. Блокирани жило от чиста мед и екранировка слой от чиста мед с висока плътност се използват за възстановяване на по-голямо количество на детайли на звука. Отвън е изработен от високо найлон мрежа, която плътно увита обвивка от TPE, който е здрав и устойчив на удължаване. От твърди материали, отлично качество на изработката, диаметър до 6,5 мм по-дълъг живот. Процесът на чист меднения, прехвърляне на безразрушителен качество на звука, даряващо ви на добър опит.Параметри : Тип на продукта : Микрофон на кабела Материал на ядрото на тел : найлон Материал на тел : Бескислородная мед Материал, плетене : 64 Плетени луженые медни алуминиеви кабели с Диаметър : приблизително 6,5 мм / 0,26 инча Процес : позлатени се Прилага : сценично осветление, миксер, усилвател на мощност, камера, аудио, микрофон / гласова тръба и т.

Опции за продукта

Item Type:
Microphone Cable
Wire Core Material:
Nylon
Wire Material:
Oxygen-Free Copper
Woven Material:
64 Braided Tinned Copper Clad Aluminum
Wire Diameter:
Approx. 6.5mm/0.26in
Process:
Gilded
Applicable:
Stage Lighting, Mixer, Power Amplifier, Camera, Audio, Microphone/Voice Tube, Etc. 
Package List:
1 x Microphone Cable :

Свързани продукти