.

.

Кабел-Сплитер Zyyini XLR, 3-Пинов XLR за Две съединители XLR, Свързващ Y-кабел, захранващ Кабел-Сплитер Балансиран Микрофон, Аудиоадаптер (3,3 фута)

Кабел-Сплитер Zyyini XLR, 3-Пинов XLR за Две съединители XLR, Свързващ Y-кабел, захранващ Кабел-Сплитер Балансиран Микрофон, Аудиоадаптер

BGN 0.33

Наличност
На склад

3-пинов XLR кабел - подходящ за устройства с 3-контактни XLR-части за свързване, като микшерные заплата, щурцове, предусилители, озвучителни системи и т Кабел XLR Female - Dual XLR Male - два XLR изход могат да бъдат свързани към един XLR-входа и два микрофона могат да бъдат свързани едновременно.Професионален микрофон на кабел - Професионално производство, висока скорост на трансфер, много малка загуба на сигнала, което позволява ефективно да се предотврати изкривяване на сигнала.Намаляване на шума - Използвайте линия баланс импеданс за усилване на потискане на вътрешния шум, намаляване на електромагнитни и радиочестотни смущения и ефективно разширяване на обхвата на работа на кабел.Издръжлив - той е базиран на висококачествен метален корпус и са предназначени за точно предаване на дигитален звук и данни за управление на осветление DMX. Подходящ за устройства с 3-контактни съединители XLR, като микшерные заплата, щурцове, предусилители, озвучителни системи и т. Конектор XLR до двойно кабел XLR male, два изхода XLR могат да бъдат свързани към едно входа на XLR и два микрофона могат да бъдат свързани едновременно. Професионално производство, висока скорост на трансфер, много малка загуба на сигнал, че може ефективно да се предотврати изкривяване на сигнала. Моля, линия баланс импеданс за усилване на потискане на вътрешния шум, намаляване на електромагнитни и радиочестотни смущения и ефективно разширяване на обхвата на работа на кабел. Той е висококачествен метален корпус и са предназначени за точно предаване на данни на цифрови аудио и управление на осветлението DMX.Параметри : Тип на продукта : XLR Женски двоен XLR мъжки кабел Материал : PVC + метал Осъществяване списък : 1 x XLR кабел.

Опции за продукта

Item Type:
XLR Female to Dual XLR Male Cable
Material:
PVC + Metal
Package List:
1 x XLR Cable :

Свързани продукти