.

.

Кабел за микрофон HEIMP, Кабел за микрофон Type-C-XLR с клъстер конектор USB-Свързване на Интерфейсен Кабел с дължина 3 М, Щепсела и да играе, Безплатен диск, Трайни и Конекто?

Кабел за микрофон HEIMP, Кабел за микрофон Type-C-XLR с клъстер конектор USB-Свързване на Интерфейсен Кабел с дължина 3 М, Щепсела

BGN 12.35

Наличност
На склад

【Стабилна производителност】 Линия записване на микрофона, вграден чип декодер HS100 B, стабилна производителност 【Висококачествен звук】 Женски микрофон кабел Type C-XLR ще ви помогне да записвате висококачествени цифрови музика. 【Щепсела И да играе】 Щепсела и да играе, няма нужда да инсталирате задвижваща единица, тя автоматично се идентифицира система. 【Интерфейс USB】 Източник на захранване, интерфейс USB, този шум на сигнала 93 db, честотна характеристика 20 Гц20 khz. 【Висококачествени материали】 се Използва висококачествен материал ABS, траен и устойчив на абразия, за по-дълга употреба. 【Стабилна производителност】 Линия записване на микрофона, вграден чип декодер HS100 B, стабилна производителност. 【Висококачествен звук】 Женски микрофон кабел Type C-XLR ще ви помогне да записвате висококачествени цифрови музика. 【Щепсела И да играе】 Щепсела и да играе, няма нужда да инсталирате задвижваща единица, тя автоматично се идентифицира система. 【Интерфейс USB】 Източник на захранване, интерфейс USB, този шум на сигнала 93 db, честотна характеристика 20 Гц20 khz. 【Висококачествени материали】 се Използва висококачествен материал ABS, траен и устойчив на абразия, за по-дълга употреба.HEIMPFeature : 1. Ред на записване на микрофона, вграден чип декодер HS100 B, стабилна производителност. Микрофон кабел Type C-XLR за запис на висококачествена цифрова музика. Щепсела и да играе, няма нужда да инсталирате устройство, той автоматично се идентифицира система. Източник на захранване с USB интерфейс, съотношение сигнал/шум 93 db, честотна характеристика 20 Гц20 khz.Параметри : Тип на продукта : Кабел за микрофон Материал : ABS Модел чип : HS-100b Чип декодиране на кода : HS100 BTYPE-C Клас на звука : UAC2.0 Отношението сигнал / шум/ SNR : 93 db Смущения : -78 db Изкривяване / THD + N : -70 db Честота : 20 Hz-20 khz мощност на Потребление : 20-40 ма Начин на употреба : щепсела и да играе на водача не се изисква Дължина : прибл.

Опции за продукта

Item Type:
Microphone Cable
Material:
ABS
Chip Model:
HS-100B
Codec Decoding Chip:
HS100B
TYPE-C Audio Class:
UAC2.0
Signal-to-Noise Ratio/SNR:
93dB
Crosstalk:
-78 DB
Distortion/THD+N:
-70dB
FR:
20Hz-20KHz
Power Consumption:
20-40mA
How to Use:
Plug and play, no driver required
Length:
Approx. 3 m / 9.8ft
Package List:
1 x Microphone Recording Cord Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти