.

.

Калъф DEVASO 6 в 1 за носене Meta Quest Pro/ Комплект аксесоари Meta Quest 2 и с 20-футовым Свързващ кабел, комплект за почистване на слушалки за виртуална реалност, за защита на обек?

Калъф DEVASO 6 в 1 за носене Meta Quest Pro/ Комплект аксесоари Meta Quest 2 и с 20-футовым Свързващ кабел, комплект за почистване

BGN 39.52

Наличност
На склад

?【Комплект аксесоари "всичко в едно" за слушалки Meta Quest Pro】 Комплект аксесоари за слушалки виртуална реалност включва : 1 х калъф за OQ2, 1 х 20-крак кабел, 1 х защитно фолио за обектива, 1 x дръжка за почистване на обектива, 1 вентилатор х 1 х кърпа за почистване, 2 x капачки за улавяне на палеца, отговарящи на нуждите на комплексен слушалки за виртуална реалност ?【Идеален за Meta Quest Pro】 Калъф за носене съвместим с Meta Quest Pro, слушалки Meta Quest 2 и контролери.Лента замазка ще подсигурим луксозен колан, кабели и аксесоари на едно удобно място. ?【Кабел в найлонов оплетке с дължина 20 фута】 Този кабел USB A-Type-C 3.0 свързва Quest 2 към играта КОМПЮТЪР с ток 3 А и скорост на трансфер до 5 Gbit/s, така че можете да играете на всички игри виртуална реалност за КОМПЮТЪР с плавно възпроизвеждане. Кабел в найлонов оплетке с дължина 20 фута меки, леки и устойчиви на износване, свободно се движи, предоставя най-доброто в своя клас потапяне в играта. ?【Защита на обектива】Защитно фолио за обектива е изработена от EVA с висока плътност, защитаваща очила за виртуална реалност от драскотини и прах.Обърнете внимание на предната панел Oculus Quest 2. ?【Професионален комплект за почистване слушалки】Той е безопасен за употреба с всички висококачествени оптични лещи и ефективно премахва пръстови отпечатъци, прах или въглероден прах от велур, осигуряване на остротата на зрението при използване на виртуалната слушалки. ?【Комплект аксесоари "всичко в едно" за слушалки Meta Quest Pro】 Комплект аксесоари за слушалки виртуална реалност включва : 1 х калъф за OQ2, 1 х 20-крак кабел, 1 х защитно фолио за обектива, 1 x дръжка за почистване на обектива, 1 вентилатор х 1 х кърпа за почистване, 2 x капачки за улавяне на палеца, отговарящи на нуждите на комплексен слушалки за виртуална реалност. ?【Идеален за Meta Quest Pro】 Калъф за носене съвместим с Meta Quest Pro, слушалки Meta Quest 2 и контролери.Лента замазка ще подсигурим луксозен колан, кабели и аксесоари на едно удобно място.

Опции за продукта

Свързани продукти