.

.

121 Клавиатури шапки WOB от прозрачен ABS-пластмаса с черешов профил Double Shot за механична геймърска клавиатура, подходящи за механична клавиатура Cherry MX Switches (WOB/ Черен)

121 Клавиатури шапки WOB от прозрачен ABS-пластмаса с черешов профил Double Shot за механична геймърска клавиатура, подходящи за механична

BGN 14.49

Наличност
На склад

【121 клавиш】 Този набор от клавиатури кепета cherry profile съдържа 121 бр клавиатури на капсули, съвместими с 90% клавиатури 61/87/104/108 MX switches.Ако не сте сигурни, подходящи ли са тези капачки за клавиши на вашата клавиатура, моля, свържете се директно с нас. 【Профил череша】Този набор от капачки за ключове е изпълнен в популярния дизайн профил череша и е с ергономична височина, което го прави удобен и красив, дори ако го използвате в продължение на дълго време не се чувства умора. 【Два тона леене под налягане】 Това капачка за ключове произведени по метода на двухцветного леене под налягане, така че шрифта на колпачке за ключове ясен и не пада.Цветен слой е изработен от полупрозрачен материал, без задно осветяване, което му придава приятен на допир и визуално усещане, което може да подобри вашия опит в използването. 【Високо качество】 Това капачка за ключове е изработен от висококачествена ABS-материал и може да се използва за офис или за игри.Можете също така да го дари своите приятели или семейство. 【Топли уши】 само капачки за ключове.Клавиатурата на изображението се използва само за показване на ефекта keycap и не се продава.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти