.

.

Жичен контролер за Xbox 360, Tiiroy Жичен контролер с честота 2,4 Ghz, Джойстик, Геймпад, дистанционно управление за Xbox 360, PC с Windows, , (черен)

Жичен контролер за Xbox 360, Tiiroy Жичен контролер с честота 2,4 Ghz, Джойстик, Геймпад, дистанционно управление за Xbox

BGN 2.00

Наличност
На склад

【НЯКОЛКО ВАРИАНТА на ИГРА】 Нашия жичен контролер на xbox 360 е идеална за Xbox 360 и Xbox 360 Slim, да играете игри на вашия КОМПЮТЪР с Windows 10, 8, 7 и страхотно 【БЪРЗ отговор】 Xbox360 Контролери осигуряват висока чувствителност и по-бърза реакция като цяло, всички бутони се натискат лесно и реагират мигновено, с добра обратна връзка за максимален комфорт и безкрайни игри впечатления. 【РЕАЛИСТИЧНИ ОБРАТНА ВРЪЗКА】Двойна вибрация и 3 нива на контрол трясък (пълно / Средно / ниско или выключенный), за да играчът се чувствах така, сякаш той е на бойното поле. 【Щепсела И да играе】 Жичен контролер xbox 360 е оборудван с USB-кабел с дължина 7,2 метра, който помага да се удължи време на движение.Доста е само да управлява, просто включете кабел контролер към един от двата USB-порта на предния панел на конзолата Xbox 360 или свържете към компютъра (софтуер не е необходима) и започнете своето спортно пътуване. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 Купете го сега и ще получите висококачествен кабел контролер, чиято функция е абсолютно същата като на оригинала.Нашата цел е непрекъснато подобряване на игрите за Xbox 360, ние се стремим да предоставят отличен дизайн и изпълнение, готови за всеки играч.Ако имате някакви въпроси по предпродаже или послепродажному поддръжка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. 【НЯКОЛКО ВАРИАНТА на ИГРА】 Нашия жичен контролер на xbox 360 е идеална за Xbox 360 и Xbox 360 Slim, да играете игри на вашия КОМПЮТЪР с Windows 10, 8, 7 и страхотно. 【БЪРЗ отговор】 Xbox360 Контролери осигуряват висока чувствителност и по-бърза реакция като цяло, всички бутони се натискат лесно и реагират мигновено, с добра обратна връзка за максимален комфорт и безкрайни игри впечатления. 【РЕАЛИСТИЧНИ ОБРАТНА ВРЪЗКА】Двойна вибрация и 3 нива на контрол трясък (пълно / Средно / ниско или выключенный), за да играчът се чувствах така, сякаш той е на бойното поле. 【Щепсела И да играе】 Жичен контролер xbox 360 е оборудван с USB-кабел с дължина 7,2 метра, който помага да се удължи време на движение.

Опции за продукта

Свързани продукти