.

.

Накладки за мишка Logitech G PRO X Superlight със заоблени ръбове, накладки за мишка с извити ръбове, Сменяеми накладки за безжична мишка игри (0,8 mm, облицовка на движещи се крак?

Накладки за мишка Logitech G PRO X Superlight със заоблени ръбове, накладки за мишка с извити ръбове, Сменяеми накладки за

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Високо качество】 е Изработен от висококачествено PTFE, с липсата на адхезия, висока гладкост, висока износоустойчивост и така нататъкСпециално откалиброванная дебелина 0,80 mm : осигурява добра височина на краката. 【Кънки за мишки със заоблени ръбове】 Благодарение на технологията за обработка на ръбове по дъгата на окръжността на триенето между мишката и подложка за мишка значително намалява, и няма нужда да се притеснявате за поцарапании подложка за мишка. почувствайте се като мишка свободно да лети. 【ДИЗАЙН ЗА ИГРИ】 Използването на този скейта мишката може значително да подобри плавността на мишката, да я направи движението по-гладко, по-точно да определят местоположението и да ви осигури най-доброто от игрите. 【Мишката не е повредена】 С помощта на лепило за защита на околната среда 3 M.Ако го използвате в продължение на дълго време и искате да замените накладку за крачета на мишката, все още ще може напълно да се отдели, така че не е нужно да се притеснявате за увреждане на мишката. 【Лесна употреба】 Специално проектиран за безжична мишка Logitech G PRO.Продуктът предварително нарезано, просто свалям го и го поставете в подходяща позиция на мишката.Накладки за крачета игралната мишката : Кънки за мишки издълбани с висока точност и могат по-добре да се обърне за вашата игра на мишката.Технология околовръстен arc edge не само не поцарапает подложка за мишка, но и ще направи движението на мишката по-меки и плавни, осигурявайки ви най-доброто от игрите.Спецификации на продукта : Цвят : бял.Материал : PTFE Лепило : 3 мл Дебелина : 0,8 mm. Преди да използвате кънки за мишка, моля, махнете оригинални накладки за крачета на мишката (им по-лесно да се оттегли след загряване със сешоар).След неговото оттегляне сотрите излишното лепило с канали за крака с алкохол.Да не увеличавайте разстоянието между мишка и подложка за мишка, за да повлияе на чувствителността на мишката. Съдържа подложка за мишка чисти по време на ежедневното използване и избягвайте надраскване подложка за мишка и кънки за мишка от прах.

Опции за продукта

Свързани продукти