.

.

Въже от естествен памук, Бяла Бельевая Въже ZEONHAK 1/4 x 328 Фута, Универсален Сплетен Кабел за Закачалки за дрехи, Градинско Цвете, Растение, Украса със собствените си Ръ?

Въже от естествен памук, Бяла Бельевая Въже ZEONHAK 1/4 x 328 Фута, Универсален Сплетен Кабел за Закачалки за дрехи, Градинско Цвете,

BGN 17.66

Наличност
На склад

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - Памучен въже е изработена от естествен и висока якост на памук, което го прави мека на допир, лесно се връзвам и сращиватьНикакво избелване, боядисване или химични влакна.Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ кабел от естествен памук с дебелина 1/4 инча е достатъчно здрав.Това е здрав памучен бельевая въже, което поддържа напрежението по време на процеса на тъкането.Освен това, също така идеална основа за тъкане тъкане на рамочном ткацком машината.АРТ-ПРОЕКТ "Направи си сам" - В сравнение с други джутовыми с въжета, нашите тежкотоварни памучни шнурове по-здрава, с по-малко възли и по-мека, дори и децата, могат да ги използвате за занаяти. бельевая въже от естествен ПАМУК - бялата нишка ресни проста, элегантна и модна, и може идеално да се комбинират с различни накити. хлопчатобумажный кабел с дължина 328 фута идеален за въже за пране, пране на въже, крепежной въже, кабел за покриви, градинарство и дори за scrapbooking, плетене и "ловци на сънища". 100% ГАРАНЦИЯ - Ако нашите памучни въжета срещнете някакви проблеми с качеството, можете да поискате пълно възстановяване в рамките на 30 дни след получаване на стоката.Качеството и удовлетвореността на клиента са наши основни приоритети.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Вие нищо не рискувате, кликнете върху Добавяне в количката!.За нас ZEONHAK винаги се счита за своите задължение на висококачествени продукти, задоволителен услуги, ориентация към клиента.Ние правим всичко възможно, за да ви осигури трайни хлопчатобумажными с въжета премиум-клас и на свързаните с тях стоки.Ако търсите икономични и практични памучни въжета, ZEONHAK - вашият перфектен избор.Защо избра точно нас? ● Памучен въже е изработена от 100% futon материал, така и след печене на памучен въже ще се превърне в пепел. ● Изящна изработка и плътно ширити придават памучна въже добра устойчивост на разкъсване. ● Памучен въже многожильная, може да се поддържа в добра форма, след като нетиране.

Опции за продукта

Свързани продукти