.

.

50 Кутии за Опаковане 4 x8x2 за доставка, Пощенски устройство от гофриран картон, Пощенски кутии за малкия бизнес, за опаковане на подаръци - TONESPAC (4 x8x2, Бяла)

50 Кутии за Опаковане 4 x8x2 за доставка, Пощенски устройство от гофриран картон, Пощенски кутии за малкия бизнес, за опаковане на подаръци

BGN 1.33

Наличност
На склад

?【Трайни трайни】 : Вътрешен размер кутии за опаковане (годни за употреба) : 3,9 "x 7,7" x 2" (Ш x Д x В) 50 кутии за опаковане на опаковки от гофриран картон, годни за рециклиране, за да осигури сигурност и опазването на околната среда. ?【ВНИМАНИЕ!】 : За разлика от тези кутии по 10 или 25 парчета, нашите кутии са в големи количества по 50 опаковки, което е много по-евтино за кутия!И има голям избор от толкова много прекрасни цветове!Независимо от това, кой цвят ви харесва или не това от което имаш нужда. ?【Бял цвят】 : Класически цвят, можете да го използвате веднага, без да прави нищо с ръцете си, това щеше да е вече в класика и мода, можете също така да допълни своята идея, или на марка, ленти, етикети или стикери, за да я направи по-привлекателна от всякога. ?【Лесна употреба】 : нито ленти, нито лепило.Пощенски кутии може да се събере за няколко секунди.Здрави, но леки, за да спестите пощенски разходи.Подходящ за малкия бизнес, например, за изграждане на миглите, бижута, блясък за нокти, подаръци или дори сватба. ?【Без гаранция】 : Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите.Ако се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас чрез - TONESPAC.

Опции за продукта

Свързани продукти