.

.

Подаръци на бала Lifecapido, Кафеена чаша Mastered It клас 2023 от неръждаема стомана с дръжка, Выпускная Изолирано Кафеена чаша на 12 унции за завършилите средно училище, завър?

Подаръци на бала Lifecapido, Кафеена чаша Mastered It клас 2023 от неръждаема стомана с дръжка, Выпускная Изолирано Кафеена

BGN 11.16

Наличност
На склад

[ПОДАРЪЦИ на БАЛА] - Кафеена чаша от неръждаема стомана с надпис "Усвоил IT-клас 2023 г" ще се превърне в идеален подарък за бала и поздравлением за вашия приятел, съученик, дъщеря, син, братовчед, племенница или племенник, окончившего средно училище, колеж или получил магистърска степен. [Да се СЪХРАНЯВА НА ХЛАДНО И горещо] - Благодарение на технологията на вакуумна изолация с двойни стени кафеена чаша graduation обем 12 унции с дръжка може да запази топли напитки в продължение на 3 часа, а студените - в продължение на 9 часа, винаги се поддържа необходимата температура, за да отговарят на вашия вкус, нужди в различни напитки. [Висококачествена НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА] - Нашата кафеена чаша с бала изолация е направена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8, която е здрав и лесен за почистване. [УДОБНА ДРЪЖКА] - Тази утайка от чаша с вакуумна изолация с двойни стени с ергономична дръжка С-образна форма, която идеално ляга на пръсти за по-удобно захващане.Освен това, висококачествено покритие осигурява допълнителен захват за удобство на употреба. [МНОЖЕСТВО] - Кафеена чаша от неръждаема стомана клас 2023 може да побере всички видове напитки, като вино, кафе, шампанско, мляко, чай, вода, червено вино и т. може да се използва у дома, в офиса, при пътуване, къмпинг, когато плават, в салона на бала парти, среща с висше образование и т. Изолированную кафеена чаша mastered it class 2023 може да даде на бала в гимназията, колежа или университета вашите приятели, съученици или семейства, това ще бъде най-уникален и смислен подарък за бала.

Опции за продукта

Свързани продукти