.

.

Gohdiwh Калъфки в стил Бохо 18x18 Комплект от 2 Кафяво-Бял Килим, Декоративни Възглавнички С Шарките на спално Бельо, Етнически Дизайн Farm Възглавници Калъфки за мека мебе?

Gohdiwh Калъфки в стил Бохо 18x18 Комплект от 2 Кафяво-Бял Килим, Декоративни Възглавнички С Шарките на спално Бельо, Етнически

BGN 1.67

Наличност
На склад

Бельо ★ Размер и опаковка : Комплект от 2 покрива възглавница 18x18 инча в стил бохо (без вложки или пълнител). ★ ЛЕСНО се побира : възглавница / пълнител може лесно да се запълни тези калъфки за възглавници, а невидима светкавица изглежда елегантно. ★ Здрав материал : Възглавници с шарките на килима мек и приятен за кожата, не е лесно да изчезнат издръжлив материал, подходящ за използване на открито, изработен от 100% лен. ★ Пране : Нашата декоративна калъфка в етнически стил подлага на машинно пране в студена вода, добави цикъл, без белина. след всяко пране си остава същата, като нова. ★ ОТЛИЧНИ за ДОМАШЕН интериор : това е идеално за декорация на дома и чудесен подарък за близки и приятели.Той може да е идеално се комбинира с всеки стил на вътрешния двор, градината, колата, офиса, легла и т., мека мебел, пейки.Това е отлична декорация, нашите калъфки в стил бохо ще ви помогнат да подобрите качеството на живота си и ще даде добро настроение на вас и вашето семейство.Размер И брой : 18x18 инча/45 см. * 45 см, комплект от 2 части, без вмъкване или пълнител, възможни са грешки в измерванията около 1 виж Здрав И добре направени : Висококачествено бельо плат, удобна и мека на допир, не е лесно да избледнява издръжлив материал, подходящ за използване на открито, изработен от 100% лен.ДИЗАЙН : Дизайн с невидим цип изглежда елегантно, възглавница / пълнител може лесно да се запълни тези калъфки за възглавници.Мотиви етнически дизайн с декоративни кафяво-бял шарките на килима.ПРАНЕ в ПЕРАЛНА машина : Нашите възглавници в стил бохо лесно изчезват и са трайни, затова не се нуждаят от сложни методи за почистване, машинно пране в студена вода, бережный цикъл, без белина. след всяко пране, си остават същите като нови.Обслужване на клиенти : Ако срещнете някакви проблеми с качеството, генерирана от вас продукти, ние безплатно ще ви възстановим парите си в пълен размер.Благодаря ви за вашата подкрепа и любов към нашите продукти.

Опции за продукта

Свързани продукти