.

.

Sazuwu Калъфка на 12-Годишна годишнина, Подарък за мъжа, Подарък за двойка, Подарък за Човек, Приятелка, 12 Сватба за Нея, Калъфка от памук и Лен, Подарък за рожден Ден за с?

Sazuwu Калъфка на 12-Годишна годишнина, Подарък за мъжа, Подарък за двойка, Подарък за Човек, Приятелка, 12 Сватба за Нея, Калъфка от памук

BGN 4.20

Наличност
На склад

Калъфка на 12-та годишнина от : Моля, обърнете внимание : само калъфка, без подложка за възглавнициКалъфка изработена от висококачествено ленено материал и е много здрава, екологично чиста и е много удобна. 18 "x 18" / 45 см x 45 см (измерване на ръка, се допуска отклонение до 1-2 см). идеален избор за подарък на съпруга си любимата жена си, тя я хареса.Подаръци за двойки, за него и нея : Подарък калъфка за отношение - това е идеалният подарък за него и нея, за двойки, приятелка, гадже, съпруга, съпругата, мъжете, младоженеца, любимец на жените, които обичате, младоженци, семейна двойка и втората половина. Подарък за годишнина от 12 години : рожден Ден, сватба, годишнина, Свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа, използвайте този красив подарък да се отбележи перфектната любов между вас.Чудесен подарък за двойка на вашата 12-годишна годишнина, за да покажете вашата любов.Подаръци за Свети Валентин За Него : В чест на вашата двенадцатилетней годишнина тази трогателна и значителни калъфка за възглавница ще е дарение на жена си и приятелката си.кажи и, че винаги ще съм до теб и винаги ще я обичам.Подарък за дома за жени : идеален за декорация на дома, мека мебел, дивани, двор, върви добре с всеки цвят легла, диван, диван комплекти, кола или стол.Нека любовта пропитает си сладка живот за всеки ден в бъдеще, е толкова ярък и радостен, както и днес!. Калъфка на 12-та годишнина от : Моля, обърнете внимание : само калъфка, без подложка за възглавници.Калъфка изработена от висококачествено ленено материал и е много здрава, екологично чиста и е много удобна. 18 "x 18" / 45 см x 45 см (измерване на ръка, се допуска отклонение до 1-2 см). идеален избор за подарък на съпруга си любимата жена си, тя я хареса.Подаръци за двойки, за него и нея : Подарък калъфка за отношение - това е идеалният подарък за него и нея, за двойки, приятелка, гадже, съпруга, съпругата, мъжете, младоженеца, любимец на жените, които обичате, младоженци, семейна двойка и втората половина.

Опции за продукта

Свързани продукти