.

.

Veemoon 1 бр., Обнимающие Зеленчуци под Формата на Моркови, Играчки за детски Играчки, Памучни Възглавници С Пълнеж от Моркови, Naka Подарък Декоративна Възглавница, Заба?

Veemoon 1 бр., Обнимающие Зеленчуци под Формата на Моркови, Играчки за детски Играчки, Памучни Възглавници С Пълнеж от Моркови,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Плюшен играчка, възглавница : може да се използва като удобна възглавница, за да се хвърлят, а също и като практично диванную възглавницаПлюшен възглавница за прегръдки : може да се използва широко в детски възглавници, гърба мека мебел, автомобилни, възглавници и т. Освен това, това е много практичен мультяшная възглавница.Плюшен възглавница : носи етикет за услугата възглавница различен изискан изработка, трайна в продължение на известно време и няма да ви позволи лесно да пада косата.Възглавница за храни : Можете да го дари на семейството си и децата, че е много практично за тях.Зеленчук с плюшени плънка : Уникална мультяшная форма на моркови може много добре да спечели любовта на хората.Плюшен играчка, възглавница : може да се използва като удобна възглавница, за да се хвърлят, а също и като практично диванную възглавница.Плюшен възглавница за прегръдки : може да се използва широко в детски възглавници, гърба мека мебел, автомобилни, възглавници и т. Освен това, това е много практичен мультяшная възглавница.Плюшен възглавница : носи етикет за услугата възглавница различен изискан изработка, трайна в продължение на известно време и няма да ви позволи лесно да пада косата.Възглавница за храни : Можете да го дари на семейството си и децата, че е много практично за тях.Зеленчук с плюшени плънка : Уникална мультяшная форма на моркови може много добре да спечели любовта на хората.Списък на пакетите 1 x възглавница Особености - Предпочитаните материали , безопасни, стабилни и практични. - Благодарение на приятна за кожата и комфортна текстура, той може добре да ви придружи.Това е страхотна мультяшная възглавница. - Размер : 40,00 X15,00 X15,00 см./15,72 X5,89 X5,89inch. - Цвят : оранжево - Можете да си купите на тази удобна възглавница на достъпна цена. - Материал : Naka в памучна възглавница изисканото качество на изработка, трайна в продължение на известно време и не позволява на косата лесно падат. - Може да се използва като допълнителна възглавница, диванной възглавници, украса за дома и т.

Опции за продукта

Свързани продукти