.

.

YLTNEUQER Негабаритное Носимое одеало с качулка, Супер Топло и Уютно Надига одеало с качулка за жени и мъже, Един размер Подходящ за всички.

YLTNEUQER Негабаритное Носимое одеало с качулка, Супер Топло и Уютно Надига одеало с качулка за жени и мъже, Един размер Подходящ за всички.

BGN 1.67

Наличност
На склад

ФланелаПотягивающаяся закопчалката.Изсушава се в перална машина при ниска температура. 【ТОПЛО ОДЕАЛО С качулка】 Alosky thick wearable blanket hoodie - това е в момента на съраунд одеало с качулка, както за възрастни така и за деца, това е нашата прекрасна одеяло с ръкави и дълбоки джобове!Той е предназначен за клиенти, които търсят нежност.Уютно и топло, просто трябва да има, за да се наслаждавате щастливи часове.Той е идеален за вашата ваканция у дома, гледане на телевизия, игри, четене на книга, дрямка или друг къмпинг или за активна почивка. 【Богат на функции】 hoody-юрган с голямо плюшено качулка затопля главата и достатъчно дълго укутывает краката, така че те могат да се движат свободно, не сворачиваясь сгуша, че затопля вас от главата до петите.В големия преден джоб може да се съхранява на вашия телефон, таблет, дистанционно управление или почти всичко останало .Можете да смуче ръцете си навътре, за допълнителна топлина и да си топлина със себе си, където и да отидеш. 【Екстремен комфорт и луксозен материал】 Нашата носен hoody-одеяло, разработен с използването на многослойни подход, се състои от два слоя : луксозен руното микрофибър отвън и високо качество на пухкава вълна вътре.Обвива крака в плюшевую шерпа, напълно да се скрият на дивана, свободно разходка, носейки със себе си топлина, където и да отидеш. 【Един размер подходящ за всички】 Не се притеснявайте за размера качулки-одеяла.Той е гигантски, и така трябва да бъде!Трябва да направите само едно нещо - избор на цвят.Имаме четири цвята.Розово, Розово-Лилаво, Тъмно синьо и Тъмно сиво.Сега можете да носите своето одеяло навсякъде, например, барбекю на открито, на екскурзия, на брега на морето, на път, с преспиване и така нататък. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Тази носен hoody-одеяло ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели или семейство за Ден на майката, Ден на бащата, Коледа, Великден, Свети Валентин, Ден на благодарността, Нова година, рождени дни.

Опции за продукта

Свързани продукти