.

.

Възглавница за почивка на легло, Приятелю Reading с лампа за четене и подкрепа за китките, има подлакътници и подкрепа на гърба за почивка, четене, работа на лаптопа, гл?

Възглавница за почивка на легло, Приятелю Reading с лампа за четене и подкрепа за китките, има подлакътници и подкрепа на гърба за почивка,

BGN 1.33

Наличност
На склад

100% Дишащ фланелевый калъф райе ✅ ???????? ? ??????? ????? - Възглавница за четене Приятелю идва с акумулаторна безжична лампа за четене, който е отличен за четене, без да пречи на партньора си.Отпуснете се с голям стол и възглавница за ръце, без да нарушават съня. ✅ ????? ???? ? ????? ??????? ?????? - Използвайте лаптопа, като същевременно се поддържа удобство и сигурност на китките с помощта на включените възглавници за китките.Седалка за сядане, като си стол или диван. ✅ ????? ??? ???? ??????????? ??????? ?????????? - Проектиран с оглед на съображения за комфорт, ние използваме най-добрият пълнеж от пяна с памет ефект, за да увеличите вашите впечатления.Вие определено ще се хареса седнете, като държите вашата комфортна възглавница вертикално. ✅ ????????? ???? ??? ??????? - Свързани допълнителна пяна позволява ви да персонализирате възглавници по ваш вкус.Просто добавете или премахнете пяната, ако е необходимо.Най-добрата възглавница за възрастни и игри. ✅ ?????????? ??????? ??????? ?????? - Този нов външен материал обещава да се превърне в най-мек и удобен външен вид.Почувствайте, как нежно шарени дизайн нежно гали тялото си за да получите най-добри усещания.Отличен за спално режим и хора с наднормено тегло.Загряващ гигантски шезлонг с плюшем.Насладете се на включена лампа за четене - безжична и акумулаторна лампа за четене поддържа заряд до 60 часа, има няколко режима на яркостта и цветовете и струва 15 долара.Удобно използвайте лаптопа си с възглавница за китките - Въпреки, че работа на лаптопа, обикновено може да навреди на китката, използвайте приложената възглавница за подкрепа на китките, за китките е удобно и те не боледуват.Това е най-добрата възглавница за отдалечени работници, които не искали да работят с облегалка.Уютен пълнеж от пяна с памет ефект - Ние използваме най-добрата смес от пяна с памет ефект, за да ви осигури максимално спокойствие!В комплекта е включена допълнителна пяна - възглавници с течение на времето може да изгуби формата си, тъй като ги пълнител се свива.

Опции за продукта

Свързани продукти