.

.

Възглавница за подкрепа на долната част на гърба, Пяна с памет ефект Ергономичен Дизайн, Приятна за кожата Възглавница за подкрепа на кръста за Сън (47 * 21 * 13 см)

Възглавница за подкрепа на долната част на гърба, Пяна с памет ефект Ергономичен Дизайн, Приятна за кожата Възглавница за подкрепа

BGN 41.34

Наличност
На склад

УДОБНА переноска : Тази възглавница за подкрепа на кръста преносими, можете да го носите със себе си за използване в дома, в офиса, кола, пътувания и т ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Възглавница за подкрепа на долната част на гърба е изработена от плат premium, която е приятна за кожата и приятна на допир.Мултифункционална : Възглавница за подкрепа на талията може да се натягиваться преди лягане, да се грижат през цялата нощ по време на сън и намаляване на налягането след сън.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Възглавница за гърба извършва в ергономичен дизайн, който е облегает талията и по-удобен за използване.Пяна с ПАМЕТ ефект : В лумбална възглавница се използва вътрешна сърцевината от пяна с ефект на паметта, която е мека и еластична, и може да изиграе добра роля в намаляване на налягането. ПЯНА с ПАМЕТ ефект : В лумбална възглавница се използва вътрешна сърцевината от пяна с ефект на паметта, която е мека и еластична и може да изиграе добра роля в намаляване на налягането. Многофункционалност : възглавница за подкрепа на талията може да се натягиваться преди лягане, да се грижат през цялата нощ по време на сън и намаляване на налягането след сън. Ергономичен дизайн : Възглавница за гърба е с ергономичен дизайн, който е облегает талията и по-удобен за използване. ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Възглавница за подкрепа на долната част на гърба е изработена от плат premium, която е приятна за кожата и приятна на допир. УДОБНА переноска : Тази възглавница за подкрепа на кръста преносими, можете да го носите със себе си за използване в дома, в офиса, кола, пътувания и т. Параметри : Тип на продукта : възглавница за подкрепа на долната част на гърба Материал : пяна с памет ефект Тегло : прибл. 360 г /12,7 унция Размер : приблизително 47x21x13 см /18,5x8,3x5,1 инча съдържание на Пакета : 1 х възглавница за подкрепа на долната част на гърба.

Опции за продукта

Item Type:
Lumbar Support Pillow
Material:
Memory Foam
Weight:
Approx. 360g/12.7oz
Size:
Approx. 47x21x13cm/18.5x8.3x5.1in
Package List:
1 x Lumbar Support Pillow:

Свързани продукти