.

.

Котешката Морско Свинче kathson, Приучение Заек, За да Гърненце, Пластмасов Квадратен Тоалетна за Малки Животни, Хамстер, Чинчила, Порове, Таралежи, Хамстер (Бял)

Котешката Морско Свинче kathson, Приучение Заек, За да Гърненце, Пластмасов Квадратен Тоалетна за Малки Животни, Хамстер, Чинчила,

BGN 7.04

Наличност
На склад

Тоалетна за малки животни kathson ЗА Хамстери, Чинчили, Порове, Таралежи, един gerbil, катериците, ЗайциНЕ е ПОДХОДЯЩ ЗА малки плъхове .Краката на мишката засядат в мрежата.Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, потвърдете, отговаря ли на размера на продукти за вашия домашен любимец или клетки за домашни любимци преди да купите, благодаря ви за закупуване и поддръжка!. 【Сигурност КАЧЕСТВОТО на】 Тоалетна Бъни е изработен от пластмаса, решетка за тава е направена от желязо, сигурен и издръжлив, лесен за почистване.Тоалетна за морски свинчета също така помага при приучении домашен любимец, за да гърненце. 【Характеристики на ПРОДУКТА】 Носилка за порове има функция за защита от миризмата.Може да се поддържа свежестта на закрито. Разглобяема конструкция, лесен за почистване на тоалетна за домашни любимци.Идва с прикрепена към клетката куки за надеждно закрепване на тавата за отпадъци на вашата клетка. 【ДИЗАЙН на ПРОДУКТА】 котешката за зайци е малко по-висока в долната част, така че вашият домашен любимец не е в контакт със собствените си фекалии.Гърне за морско свинче и е с висока носеща способност.Конструкция тава решетчатая, изпражненията на домашни любимци лесно се разпада.При морски свинчета и не засядат на крака.Две странични стени на малка кутия за отпадъци, предназначени за предотвратяване на пръскане на урината, не се притеснявайте за замърсяване на пода. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Когато е необходимо почистване на котешката тоалетна за зайци, просто махнете горната част на окото, а след това можете да намажете го заедно. 【Размера на продукта】 1 х котешката тоалетна за малки животни 11,02x7,48x5,90 инча/28x19x15 см, 1 х метла за почистване, 2 х играчки с репички, 2 х торта с трева любов.1 х играчка с билков топката. 【Сигурност КАЧЕСТВОТО на】 Тоалетна Бъни е изработен от пластмаса, решетка за тава е направена от желязо, сигурен и издръжлив, лесен за почистване.Тоалетна за морски свинчета също така помага при приучении домашен любимец, за да гърненце. 【Характеристики на ПРОДУКТА】 Носилка за порове има функция за защита от миризмата.Може да се поддържа свежестта на закрито. Разглобяема конструкция, лесен за почистване на тоалетна за домашни любимци.Идва с прикрепена към клетката куки за надеждно закрепване на тавата за отпадъци на вашата клетка.

Опции за продукта

Свързани продукти