.

.

Ipetboom Автоматично дозиране система за Вода за домашни любимци, Пияч за Хамстери, Самотековая Ясла за домашни Хамстери, Самокормящийся Контейнер за вода, Пиенето за ?

Ipetboom Автоматично дозиране система за Вода за домашни любимци, Пияч за Хамстери, Самотековая Ясла за домашни Хамстери,

BGN 5.79

Наличност
На склад

Шише за вода за хамстери можете да сложите в клетката на вашия домашен любимец или на пода пиенето за хамстери.Лесно можете да защелкнуть бутилка с вода за миене и доливки вода. пиенето за хамстери.Необходим продукт за всеки собственик на домашен любимец, и се уверете, че вашия домашен любимец ще бъде винаги на достъп до чиста вода, докато ви няма.пиенето за хамстери.Домашни любимци просто трябва да лизнуть глава дюзи, чиста и свежа вода тече от него в устата си. пиенето за хамстери.Позволява да се наслаждавате на чиста, прясна вода, като същевременно се поддържа къщата чиста и суха.Без да се налага да ги мордочки и кожа намокли жестоко! пиенето за хамстери.Шише за вода за хамстери можете да сложите в клетката на вашия домашен любимец или на пода. пиенето за хамстери.Лесно можете да защелкнуть бутилка с вода за миене и доливки вода. пиенето за хамстери.Необходим продукт за всеки собственик на домашен любимец, и се уверете, че вашия домашен любимец ще бъде винаги на достъп до чиста вода, докато ви няма.пиенето за хамстери.Домашни любимци просто трябва да лизнуть глава дюзи, чиста и свежа вода тече от него в устата си. пиенето за хамстери.Позволява да се наслаждавате на чиста, прясна вода, като същевременно се поддържа къщата чиста и суха.Без да се налага да ги мордочки и кожа намокли жестоко! пиенето за хамстери.Описание Автоматично дозиране система за вода за домашни любимци, пияч за хамстери, домашни подслон за хамстери, самотековая пияч, Контейнер за вода за самостоятелно хранене, пиенето за пиене хамстери Особености - Оранжев цвят - Материал : PP - Размер : 15,60 X9,60 X17,00 см / 6,13 X3,77 X6,68 см, пияч за хамстери, купа за поливане хамстери, домашни подслон за хамстери, автоматична пиенето за хамстери, диспенсер за вода за домашни любимци, в комплекта е включена 1 пиенето за хамстери.

Опции за продукта

Свързани продукти