.

.

Жълт Череп, Главата, Усмихнато Лице, Външни Дръжки на Подложки, Подложка За влизане, Подложки за вътрешни врати с Копринени линия, Впитывающий и Прахоустойчив, Подл?

Жълт Череп, Главата, Усмихнато Лице, Външни Дръжки на Подложки, Подложка За влизане, Подложки за вътрешни врати с Копринени линия, Впитывающий

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Висококачествена подложка за пода】 : удебелени и износостойкая коприна линия, която е здрава, не добрикогато и не деформират в продължение на дълго време.Той трудно старее под влиянието на слънцето и дъжда е на открито и може да се използва в продължение на дълго време. 【АБСОРБИРА ВЛАГАТА И МРЪСОТИЯТА】 и събира кал и такива неща с обувки, когато се върне у дома, за предотвратяване попадането на капки и боклука на пода.за подложки се използват широко при всякакви климатични условия, особено в дъждовна, снежна или слякотную време. 【ИЗПОЛЗВАНИ СЦЕНИ】:на Разположение в различни размери за входни врати, кухненски врати, задните дворове, фасади на хотели, офиси, спални и още много други. идеален за модерен дом!. 【Здрава нескользящая подметка】 : осезаемо усещане за тежест, нескользящая амортизация, гумена подметка за увеличаване на триене, плътно прилепване към земята, повишаване на сигурността и стабилността. 【Лесно почистване】: Обърнете мат с главата надолу и потупване, за бързо премахване на замърсяванията.При прибиране на реколтата трябва само да изплакнете дюза за душ и да избършете с четка или гъба, спестявайки време и усилия.Тази подложка е водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния.Можете да използвате тази подложка в закрити помещения и на улицата пред входната врата, във вътрешния двор, гараж, фоайета и пералня.Идеално за всеки закрито или открито пространство.

Опции за продукта

Свързани продукти