.

.

Happyyami 8 бр. Хелоуин Висящи Осветени Шапки на Вещици Светещи Шапки на Вещици Шапка на Магьосник Струнен Лампа, Окачена Украшение за Дома От Духове къща Дърво Двор Укр?

Happyyami 8 бр. Хелоуин Висящи Осветени Шапки на Вещици Светещи Шапки на Вещици Шапка на Магьосник Струнен Лампа, Окачена Украшение за Дома

BGN 2.67

Наличност
На склад

Шапка лесно да се привлече вниманието на околните като украса, и може да се носи както на закрито, така и на улицатаКомплект шапки от висококачествени тъкани, устойчиви на разкъсване, здрава и красива, ще продължи да ви дълъг срок.За създаване на атмосфера на Хелоуин, позволете да се насладят на веселие на фестивала. тези светещи шапки на вещици на едно дърво, или на други места, ще направят украса за Хелоуин по-добра.Лесно се инсталира в затворени спални, прозорци, хол, градини на открито, на дървета, тревни площи, дворове, вратата, заборах, вътрешни дворове и т., Шапка лесно да се привлече вниманието на околните като украса, и може да се носи както на закрито, така и на улицата.Комплект шапки от висококачествени тъкани, устойчиви на разкъсване, здрава и красива, ще продължи да ви дълъг срок.За създаване на атмосфера на Хелоуин, позволете да се насладят на веселие на фестивала. тези светещи шапки на вещици на едно дърво, или на други места, ще направят украса за Хелоуин по-добра.Лесно се инсталира в затворени спални, прозорци, хол, градини на открито, дървета, тревни площи, дворове, вратата, заборах, дворове и т. Описание на Този продукт е комплект тасове за вещиците на Хелоуин с подсветка, изработен от тъканта на материала, трайно и безопасно.it има добро качество на изработка на детайлите, ще го използва в продължение на дълго време.Мигащи шапки на вещици, също така могат да се използват като висящи висулки за украса на парти в чест на Хелоуин.Характеристики Материал : Плат, електронни компоненти.- Цвят : Оранжево, Лилаво, Розово-Червено, Ярко зелено, розово, черно, жълто.- Размер : прибл.- тези светещи шапки на вещици на едно дърво, или на други места, ще направят украса за Хелоуин по-съвършен.- Лесно се инсталира в затворени спални, прозорци, хол, градини на открито, на дървета, тревни площи, дворове, вратата, заборах, вътрешни дворове, и т. - Комплект шапки от висококачествени тъкани, устойчиви на разкъсване, здрава и красива, ще продължи да ви дълъг живот.

Опции за продукта

Свързани продукти