.

.

Обновена Пожароустойчива чанта за документи, Пожароустойчива чанта за пари с цип (подплата от алуминиево фолио), Непромокаеми торби 3 Размера (малки, Средни и Голем?

Обновена Пожароустойчива чанта за документи, Пожароустойчива чанта за пари с цип (подплата от алуминиево фолио), Непромокаеми

BGN 1.00

Наличност
На склад

?100% ВОДОУСТОЙЧИВОСТ и устойчивост на пожар : Пожар чанти за пари и документи, изработени от 3 професионални материали (не причинява сърбеж силикон / стъклени влакна / подплата от алуминиево фолио), имат по-висок клас на пожароустойчивост SGS UL94 V-1, могат да издържат на температури до 2200℉ и е напълно защитена от водоустойчива обвивка ? УНИКАЛЕН ПОРТАТИВЕН размер : Този набор от негорими мешочков за пари се предлага в 3 размера : периферна размер 15 * 11 инча, периферна размер 8 * 5 инча и размера на вътрешния си джоб 8 * 5 инча (външен размер на 9,2 * 5,7 инча). ?ВОДОУСТОЙЧИВ ДИЗАЙН - Пожаробезопасный чанта за пари е оборудван с професионални водоустойчиви ципове, се затваря капак велкро, има стриктна водоустойчива обработка на гранични шевове, издържа на високоскоростни реактивни пожарникар маркуч, като се гарантира 100% херметичност и защита. ? ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Огнеупорна / водоустойчив калъф има отлична герметичностью, водонепроницаемостью и огнестойкостью, лека и сгъваема, идеална за съхранение на малки ценности, като паспорт, писма, ценни снимки, сертификати, бижута, ключове, карти и т. ?100% следпродажбено обслужване - толкова сме горди, че предлагаме водоустойчив огнеупорна плик!Купи с увереност!Ако имате някакви оплаквания, ние обещаваме да организираме бърза замяна, или 100% възвръщаемост.Нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне.Защо ни негорими пакет?Огън - ужасна и разрушителна сила.Дори при използване на най-добрите методи за борба с пожарите ви може да са били нанесени непоправими щети, като пожар ще се погасява, но има неща, които можем да направим, за да се подготвят за самозащита.Изключително огнеупорни характеристики : за разлика от повечето представени на пазара, ние използваме двоен слой огнеупорен материал : оцениха фибростъкло + висококачествена огнеупорна алуминиево фолио, което може да блокира бърза скорост на трансфер на топлина. ➤ Но пожароустойчивост и не означава, че той може да поддържа един безкраен огън, моля, опитайте се да сведат до минимум времето на горене и свалете от огъня в най-кратки срокове.

Опции за продукта

Свързани продукти