.

.

За еднократна употреба изолирующие халати EZGOODZ на едро. Опаковка от 50 сини рокли СПП 25 gsm. Лабораторни халати X-Large за защита на тялото, с дължина до коляното, плетен м?

За еднократна употреба изолирующие халати EZGOODZ на едро. Опаковка от 50 сини рокли СПП 25 gsm. Лабораторни халати X-Large за защита на

BGN 47.75

Наличност
На склад

СИНИ ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ ХАЛАТИ за баня на ЕДРО : Изолиращ халат за баня с ниско съдържание на власинките за използване в много области общо приложениеДълги завязки на тези за еднократна употреба фартучках от полипропилен spunbond 25 гориво позволяват лесно регулиране на размера им, така че те са подходящи за всеки член от вашия персонал. Количество : 50 броя в опаковка.ЛЕК и ДИШАЩ : Облекло White tint е изработена от дишаща нетъкан полипропилен нетъкан.Поотделно се проверява в размер, ред и качество на изработката.Дишаща материя, подобна на плат, удобен и хладна.УДОБНИ и брызгозащищенные : Бели калъфи за тялото от полиамид със средна дължина, удобно и лесно обличане.Характеристики включват възли маншет, завязки отзад.ИКОНОМИЧНА БАЗОВА ЗАЩИТА : Хирургически халати леки, дишащи и удобни.Еднократно халат за баня затваря тялото си и дрехите си и създава физическа бариера за пренасяне на прах, пръски и други материали.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : лабораторни халати СПП 25 gsm дължина до коляното, използвани в различни индустрии, са идеални за леки и среднетоннажных работа, включително за хранителната промишленост, общественото хранене и санитарию.Тези за еднократна употреба са екологично чисти престилки са подходящи за миялни машини или сервитьори, които се измиват маси.Тази еднократна употреба защитно облекло за тялото си, за да проверите за вашата месна храна, деликатеси, зони за приготвяне на морски дарове и много други.СИНИ ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ ХАЛАТИ за баня на ЕДРО : Изолиращ халат за баня с ниско съдържание на власинките за използване в много области общо приложение.Дълги завязки на тези за еднократна употреба фартучках от полипропилен spunbond 25 гориво позволяват лесно регулиране на размера им, така че те са подходящи за всеки член от вашия персонал. Количество : 50 броя в опаковка.ЛЕК и ДИШАЩ : Облекло White tint е изработена от дишаща нетъкан полипропилен нетъкан.Поотделно се проверява в размер, ред и качество на изработката.Дишаща материя, подобна на плат, удобен и хладна.

Опции за продукта

Свързани продукти