.

.

Сейфове Сейфове -15 възможности, Стоманени сейфове, Сейф за съхранение в хотела, Кутия-шкафче в банковия офис, Механичен шкаф за сигурност (Цвят: Червен Размер: M) (Цвя?

Сейфове Сейфове -15 възможности, Стоманени сейфове, Сейф за съхранение в хотела, Кутия-шкафче в банковия офис, Механичен шкаф за

BGN 1.00

Наличност
На склад

* Производство на : внос лазерно рязане, при запирании процеп между вратата панел и гардероб е много малък, което ефективно предпазва от увреждане от инструменти, като ломы, не само предпазва съдържанието на кутията, но и поддържа сухота в гардероба * Аксесоари за сигурност : здрав стоманен цилиндър с цилиндрична ключалка; дебели панелите на вратите хлебна стомана; пятислойный корпус от високо легирана стомана, водоустойчив, пожаробезопасный и не допускающий пробиване, който може да се подобри защитата на кутии от външни влияния. Добра защита на съдържанието на кутията. * Защита от декриптиране : механичен дизайн кодов замъка от чист метал, антикорозионна, антивозрастные детайли, висока твърдост, мекота на допир; 3 комплекта 6-ценен пароли, милиони случайни комбинации, вероятността за декриптиране е много ниска, по-безопасна и обнадеживающая. * Голямо пространство : подвижна и регулируема изолирующая панел, който може свободно регулиране на пространството за съхранение в кутията, увеличаване на пространството за съхранение; може да се съхранява някои важни папки и сертификати, модерно обзавеждане за вашия цифров фотоапарат, ценни бижута, бижута и т.н, много пари, депозити, компютърна информация, преносими компютри, таблети, други важни лични неща. * Отключване на употреба : например, парола 11.33; завийте на дясно, за да наберете паролата 3 кръга, след това завъртете дръжката за изравняване 11 (1 път), а на второто стъпало завъртете копчето наляво, за изравняване 22 (2 пъти).най-Накрая, завъртете дръжката надясно, за изравняване на 33 (1 път), поставете ключ, за да завъртите или завъртете копчето за отключване.Предпазни мерки! ! !?????Никога не слагай сейфове за авариен ключ, в противен случай те не ще се отвори.Висококачествен материал, здрав и издръжлив Уголемено пространство за съхранение на по-ценни неща, Лесен за инсталиране, подходяща за монтаж на скрити места за съхранение на ценни вещи Обикновено е оборудван с авариен ключ, който да използва, когато се освободи батерия или е забравил паролата.

Опции за продукта

Свързани продукти