.

.

Електрически Скрубер Cabilock Електрически Скрубер 44 бр Четка за Пробиване на Четка за почистване на тренировки Четка За почистване на бормашини Набор от дюзи За елек?

Електрически Скрубер Cabilock Електрически Скрубер 44 бр Четка за Пробиване на Четка за почистване на тренировки Четка За почистване

BGN 3.00

Наличност
На склад

Четка за почистване на кухня - si Набор от четки за почистване на бормашини-найлон четина не поцарапает фаянсови повърхности вана и душЧетка за баня - са Предназначени за почистване на вани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна, килим и т., Ъглови четки - Спестяват вашето време и удобни за използване.Автомобилни четки - Този набор от сверлильных зъби се предлага с различни размери и форми.Четка за почистване на кухня - si Набор от четки за почистване на бормашини-найлон четина не поцарапает фаянсови повърхности вана и душ.Четка за баня - са Предназначени за почистване на вани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна, килим и т., Ъглови четки - Спестяват вашето време и удобни за използване.Автомобилни четки - Този набор от сверлильных зъби се предлага с различни размери и форми.Осъществяване списък 2 x комплект от 22 бр. сверлильной четки Особености - Материал : найлон, PP. - найлон четина не поцарапает повърхност плочки за баня и душ. - gi - Предназначен за почистване на бани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна, килима, и т. - Спестява вашето време и лесно за използване. - Размер на опаковката : около 35x20x13 виж - Този набор от четки за пробиване се предлага с различни размери и форми.Описание на продукт Е комплект дюзи за сверлильных за зъби, които са подходящи за повечето електрически дрелей.Четината не поцарапают фаянсови повърхността на вана и душ.Тази наставка-бормашина-четка за зъби е предназначен за почистване на бани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна, килим и т.

Опции за продукта

Свързани продукти