.

.

Кърпички за подложка за йога и масаж – Натурална лавандула и чаено дърво – Комплект от 4 (25 кърпички в опаковка) = 100 кърпички - от Жасмин Seven – за дома, студио, фитнес ?

Кърпички за подложка за йога и масаж – Натурална лавандула и чаено дърво – Комплект от 4 (25 кърпички в опаковка) = 100 кърпички

BGN 27.84

Наличност
На склад

✨ Кърпички за ТЯЛО и подложка : Уникална формула, салфетки и внимателно се отнася към кожата и ефективно повлиява си мат 25 мокри кърпички в опаковка – комплект от 4 опаковки = 100 кърпички. ? МАСЛО от ЛАВАНДУЛА и от ЧАЕНО ДЪРВО са естествени почистване свойства на маслото от чаено дърво плюс успокояващ аромат на лавандула.Етерични масла и 100% натурални съставки.Няма токсични химикали. ? КЪЩА, СТУДИО, фитнес зала, ПЪТУВАНЕ : Нашите кърпички са подходящи за дома или в движение.Те са идеални за размера, за да ги вземе със себе си навсякъде.Закрывающаяся стикер запазва мокри кърпички. ? ОСВЕН ЙОГА : използвайте ги за тялото си по всяко време.Чудесно след лека тренировка, когато не може да се вземе душ.Използвайте ги на блокове или други симулатори за бързо почистване. ?? АВТЕНТИЧНИ : Нашият собственик е разработил тези кърпички след години практикуване на йога.Ние се стремим да използваме естествени съставки, се опитваме да се намали количеството на отпадъците и да бъдат екологично чисти.Йога се отнася до вашето тяло, ум и дух, така че изберете компанията, която успокоява душата си. ~ Бизнес, собственост на американците и на жените. 100% гарантирано удовлетворение.Кърпички за йога ЖАСМИН SEVEN за вашия Подложка и тялото. 25 кърпички в пакет.Комплект от 4 опаковки = 100 кърпички.Удобен и лесен за употреба.Бързо почистете си мат.Сигурно за всички постелки.Размер на салфетки : 8x7 инча.Меки естествени кърпички нежно въздействат на кожата си, а техният вкус е прекрасно нещо и успокоява.Естествени почистване свойства на маслото от чаено дърво се отстранява микробите с вашия подложка.Нашите кърпи са идеални за вашия дом, фитнес зала, студио, курорт или спа.Вместо спрей използвайте тези за еднократна употреба, кърпички за почистване на подложка за йога след всяка употреба.И освежайтесь след всяка практика.Нашата цел е да направи всекидневния живот по-лесен . наличието на повече време, за да се насладите на магически моменти от живота.

Опции за продукта

Свързани продукти