.

.

Кърпа от микрофибър, 11 бр., Прибиращ Парцал от пера (Неръждаема стомана) от 30 до 100 см, за Многократна употреба Гъвкави Парцали за Почистване фенове монтаж на таван, В?

Кърпа от микрофибър, 11 бр., Прибиращ Парцал от пера (Неръждаема стомана) от 30 до 100 см, за Многократна употреба Гъвкави Парцали

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Актуализиран комплект от 11 теми за избърсване на прах】 Този мултифункционален комплект за избърсване на прах включва слайд-изложени дълга пръчка и мини-стик, 2 гъвкави дюзи за избърсване на прах от микрофибър, 1 дюза за избърсване на прах от шенилна, 1 щелевую четка, 2 плоски четки за избърсване на прах, 1 дюза за избърсване на прах от паяжината, щори, заменяющие различни видове дюзи за избърсване на прах, които позволяват да изпълняват различни сценарии за почистване, защита на вашия дом от прах 【Разтегателен дълъг стълб от неръждаема стомана】 Нашата прибиращ парцал може да отиваме все по-далеч на около 100 инча. Този набор от чекмеджето парцали и удлинительных шест предназначени за лесен достъп до всички видове необичайни ъгли и да е неприятно на повърхности и е с къса дръжка, която може да почисти навсякъде, където искате в дома си, независимо дали е високо или ниско място. 【Моющаяся и свалящ се】 Корона парцали подвижна, просто отодвиньте горната част микрофибър от сърцевината на парцали, и може да се пере на ръка или в машина чрез кърпи от микрофибър. (Моля, обърнете внимание : кърпа от микрофибър с пера може да се пере само на директно ръчно). 【Гъвкави парцали с 2 различни полюса】 Кърпа от микрофибър и парцал от шенилна с дълъг полюс може да бъде сгъната под всякакъв ъгъл за почистване на вентилатори от прах.Къса дръжка парцали 4 в 1 позволява лесно почистване на близките предмети от прах, един комплект е оценен на 8 приложения, което спестява вашите пари и време. 【Четка за избърсване на прах и щори с зазорами】 Дебелина накрайник за четка е 3 мм, тя се отличава с висока издръжливост, може да се извиват по желание за дълбоко почистване от прах в цепнатини, като обикновено трудноочищаемые процепа на колата или мебелите.Щори с 3 остриета, които могат да бъдат почистени горната и долната част и на двете щори едновременно, намаляването на времето за избърсване на прах!. 【Актуализиран комплект от 11 теми за избърсване на прах】 Този мултифункционален комплект за избърсване на прах включва слайд-изложени дълга пръчка и мини-стик, 2 гъвкави дюзи за избърсване на прах от микрофибър, 1 дюза за избърсване на прах от шенилна, 1 щелевую четка, 2 плоски четки за избърсване на прах, 1 дюза за избърсване на прах от паяжината, щори, заменяющие различни видове дюзи за избърсване на прах, които позволяват да изпълняват различни сценарии за почистване, защита на вашия дом от прах.

Опции за продукта

Свързани продукти