.

.

XTRYTRUI Очила за четене Без Рамки За Жени, Блокиране на Синя Светлина, Модерен Елегантни, Артистични Очила За Четене с Пружинным тръба на шарнирна Връзка (Mixcolour, 3.5)

XTRYTRUI Очила за четене Без Рамки За Жени, Блокиране на Синя Светлина, Модерен Елегантни, Артистични Очила За Четене с Пружинным тръба на

BGN 10.19

Наличност
На склад

XTRYTRUI се придържа към авангардната концепция на иновативен дизайн и обръща внимание на визуална защитаНашата мисия е да ви осигурим приятен и комфортен визуално преживяване!.Увреждане на структурата на окото ще доведе до напрежение в очите и влошаване на зрението, което е по-сериозно, ще доведе до намаляване на зрението.Какво е предимството на очила за четене XTRYTRUI?. В основата на точки са лещи, които освен за блокиране на вредната синя светлина и защита от ултравиолетовите лъчи UV400, ние следим за това, че всички парцели лещи са ясни и са имали точно увеличение. Точните лещи с висока разделителна способност : не се притеснявайте за размиване, няма разлика в цвят, 95% по-висок коефициент на топлопреминаване.По-ясен обектив, по-добро зрение. Стилен дизайн и извити панти, удобни и трайни.ОБИЧАМ ЖИВОТА СИ С ОЧИЛА XTRYTRUI. По този начин, няма да забележим разликата в субективно усещане при носенето на очила с разлика от 0,5 пъти. -Очила все още ще работи добре след това, как ще ги носите по-дълго време, но очила с голямо увеличение, по-ефективно облекчаване на напрежение в очите, затова се препоръчва редовно да ги замени. Човешкото око сам по себе си има специфичната способност да се приспособяват към околната среда.

Опции за продукта

Свързани продукти