.

.

HADIIH Фотохромичните очила за четене /Унисекс Слънчеви очила за четене, fashion слънчеви очила с защита от напрежение в очите от ултравиолетовите лъчи (Цвят: кафяв разме?

HADIIH Фотохромичните очила за четене /Унисекс Слънчеви очила за четене, fashion слънчеви очила с защита от напрежение в очите от

BGN 1.67

Наличност
На склад

♣ Фотохромичните : това не е просто очила за четене, също така може да се използва като фотохромичните слънчеви очилаФотохромичните лещи закрива светло сиви лещи в зависимост от интензивността на слънчевата светлина и ултравиолетови лъчи.Освен това, тези очила предпазват очите ви, без да оказват влияние върху възприятието на цветовете. ♣Подходящ е за всички форми на лицето : подсилени панти, плавно отваряне и затваряне, износоустойчивост и дълъг живот.Подходящ е за всички форми на лицето, стилен начин ще ви накара да изглеждате по-млади. ♣ Е лесно да се чете : лупа клас А има по-висока точност, дребния текст се вижда, добра светопропускаемость, по-малко отражение, устойчиви на надраскване и лесно за почистване.леки очила за четене осигуряват получаването на истински цветя, без размазване и / или изкривяване на сигнала, както и по-широк зрителен ъгъл за по-лесно и по-ясно да видите без завъртане на шията. ♣Неоправдано популярност : Фотохромичните лещи са най-популярни сред велосипедисти, бегачи, скиори, тенисисти и любители на четенето на открито. ♣ Удобен материал : Рама изработени от здрав метален материал, ультралегкая и гъвкава.удобен за потребителя дизайн на носната лигавицата няма да ви накара да се чувстват неудобно. ♣ Фотохромичните : това не е просто очила за четене, също така може да се използва като фотохромичните слънчеви очила.Фотохромичните лещи закрива светло сиви лещи в зависимост от интензивността на слънчевата светлина и ултравиолетови лъчи.Освен това, тези очила предпазват очите ви, без да оказват влияние върху възприятието на цветовете. ♣Подходящ е за всички форми на лицето : подсилени панти, плавно отваряне и затваряне, износоустойчивост и дълъг живот.Подходящ е за всички форми на лицето, стилен начин ще ви накара да изглеждате по-млади. ♣ Е лесно да се чете : лупа клас А има по-висока точност, дребния текст се вижда, добра светопропускаемость, по-малко отражение, устойчиви на надраскване и лесно за почистване.леки очила за четене осигуряват получаването на истински цветя, без размазване и / или изкривяване на сигнала, както и по-широк зрителен ъгъл за по-лесно и по-ясно да видите без завъртане на шията.

Опции за продукта

Свързани продукти