.

.

YTDBNS 5 Опаковки Очила За четене, Блокиране на Синята Светлина, За Мъже, Жени, Очила За Четене, Защита От Пренапрежение на очите/UV-Лъчи, на слънчеви Очила С Пружинным тр?

YTDBNS 5 Опаковки Очила За четене, Блокиране на Синята Светлина, За Мъже, Жени, Очила За Четене, Защита От Пренапрежение на очите/UV-Лъчи,

BGN 6.99

Наличност
На склад

ВнесенПластмасова рамка.Неполяризованный.Широчина на обектива : 50 мм. [БЛОКЕР СИНЯ светлина очила] - Сини очила YTDBNS могат ефективно да блокират синята светлина, като осигурява филтриране на вредната синя светлина.Облекчава умората на очите, сухота и влошаване на зрението.Очила за четене YTDBNS са фокусирани върху технология за блокиране на синя светлина и осигуряват ясна живот в цифровия време. [HD обектив Държите чифт в любимите си места за четене (у дома, в колата, в офиса, джобове и т. [Гаранция 90 дни] - 100% без риск да опитате в случай на някаква повреда; просто без колебание се свържете с продавача, за да реши проблема до вашето удовлетворение.Пластмасова рамка.Неполяризованный.Широчина на обектива : 50 мм. [БЛОКЕР СИНЯ светлина очила] - Сини очила YTDBNS могат ефективно да блокират синята светлина, като осигурява филтриране на вредната синя светлина.Облекчава умората на очите, сухота и влошаване на зрението.Очила за четене YTDBNS са фокусирани върху технология за блокиране на синя светлина и осигуряват ясна живот в цифровия време. [HD обектив Държите чифт в любимите си места за четене (у дома, в колата, в офиса, джобове и т. [Гаранция 90 дни] - 100% без риск да опитате в случай на някаква повреда; просто без колебание се свържете с продавача, за да реши проблема до вашето удовлетворение.Най-доброто зрение BETTER WORLD Предлага висококачествени очила за четене на цена от производителя, блокиране на синя светлина, с отлична стойност и приятелско обслужване на клиенти, отличен дизайн на дрехи.Блокиране на синя светлина очила за четене за честа употреба компютър, телевизор, таблет или мобилен телефон, могат ефективно заключване на екрана вредни прозрачни лещи синя светлина намаляват изкривяването на цветовете, подобрява съня, подобрява съня за вас, блокират синята светлина за очите и предпазват вашето здраве Характеристики И предимства Защитете очите с използването на очила за четене, нападение от синя светлина, прозрачни лещи в рамките на по-високо качество класическа квадратна форма ще ви позволи да изглеждате елегантно качество на 100% намаляват напрежението на очите на цифрови екрани на компютър Спецификация Размер за ръчно измерване, може да е грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.

Опции за продукта

Свързани продукти