.

.

2 Опаковане на Пиратски превръзки на очите, Превръзки на очите с Череп и Кръстосани Кости, Супер Меки Капитанские Превръзки на Очите, Регулируем Медицинска Превръз?

2 Опаковане на Пиратски превръзки на очите, Превръзки на очите с Череп и Кръстосани Кости, Супер Меки Капитанские Превръзки

BGN 0.33

Наличност
На склад

❤【Мек материал】 Нашата превръзка на очите с перекрещенными костите на черепа е изработена от меки и гладки материали ЕВА, удобни и дишането ❤【Регулируема еластична лента】 Еластична лента се регулира, и обхвата на неговото регулиране е от 7 до 17 инча.Можете да се регулира до желаната дължина, в зависимост от големината на главата. ❤【АКСЕСОАРИ за партита】 Ние можем да използваме тези пиратски превръзки на очите на пиратски тематични партита, Хэллоуине, маскарадните партита, училищни сценични изпълнения и Коледа. ❤【Един размер подходящ за повечето】 Размера на всяка превръзки за очите е 2,95 инча х 2,76 инча /7.5 см х 7 виж Подходящ за възрастни и деца.Един размер подходящ за повечето, и може да се използва за всякакви очи. ❤【Предпоставка включва】 получавате 2 опаковки band-спин captain eye patches, които можете да споделите със своите семейства и приятели. ❤【Мек материал】 Нашата превръзка на очите с перекрещенными костите на черепа е изработена от меки и гладки материали ЕВА, удобни и дишането. ❤【Регулируема еластична лента】 Еластична лента се регулира, и обхвата на неговото регулиране е от 7 до 17 инча.Можете да се регулира до желаната дължина, в зависимост от големината на главата. ❤【АКСЕСОАРИ за партита】 Ние можем да използваме тези пиратски превръзки на очите на пиратски тематични партита, Хэллоуине, маскарадните партита, училищни сценични изпълнения и Коледа. ❤【Един размер подходящ за повечето】 Размера на всяка превръзки за очите е 2,95 инча х 2,76 инча /7.5 см х 7 виж Подходящ за възрастни и деца.Един размер подходящ за повечето, и може да се използва за всякакви очи. ❤【Предпоставка включва】 получавате 2 опаковки band-спин captain eye patches, които можете да споделите със своите семейства и приятели.VANDORLA 2 опаковки регулируема превръзка на очите, за възрастни и деца ❤спецификации Цвят : черен Материал : Материал EVA Дължина еластична каишка : диапазон на настройка от 7 до 17 инча Брой : 6 опаковки превръзки на очите с череп и кръстосани кости ❤ Широко приложение Учи на мързел очите за правилното функциониране на зрението развита правилно, тези превръзки за очи са подходящи при косоглазии, следоперативния период и двоении в очите.

Опции за продукта

Свързани продукти