.

.

PANNER 2 Големи Сини Екранировка Точки за Жени И Мъже, Квадратни Очила компютър, Намалява напрежението на очите (Черно + Кайсии)

PANNER 2 Големи Сини Екранировка Точки за Жени И Мъже, Квадратни Очила компютър, Намалява напрежението на очите (Черно + Кайсии)

BGN 11.20

Наличност
На склад

Разшири хоризонтите СиС развитието на електронните технологии ни притеснява все повече и повече вредната синя светлина.Продължителното излагане на синя светлина може да доведе до перенапряжению на очите, сухота в очите и безсъние.Така че ние продаваме очила, блокиране на синя светлина, за да се предотврати синя светлина. ✔️ 【На ИЗВЪНГАБАРИТНИ квадратен дизайн】 : Стилна негабаритная рамки, е подходяща за почти всеки тип лице, удобна в ежедневието чорап и популярна сред мъжете и жените.Рамки подходящи за всеки начин, независимо дали са случайни, модерен или класически елегантен. ✔️ 【ФИЛТЪР СИНЯ СВЕТЛИНА и замяна на обектива】 : Намалява симптомите на умората на очите при продължително излагане на компютъра.Тези очила е добре да се използва и като лещи за носене в помещения при продължително използване на компютър за поддържане на естествения режим на сън и защита на очите.Оригинални лещи може да се замени лещи, выписанными по ваш рецепта, във всеки магазин. ✔️ 【МАТЕРИАЛ】 : се Използват висококачествени материали TR90, по-леки и гъвкави.Това може да се предотврати увреждане на очите и лицето, причинени от разрушаването и триенето на рамки за очила при шофиране. ✔️ 【ОТЛИЧЕН за РАБОТА на КОМПЮТЪРА】 : на Всички, които с часове работи за цифрови екрани, като например компютър, телефони, и трудно заспива през нощта, тогава ще се нуждаете от очила със сини светофильтром. ✔️ 【Нашата услуга】: Ние винаги обръщаме внимание на качеството на продукта, ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти